Naaktstrand Kollevågen

Kenmerken

Algemeen

  • Officieel naaktstrand
  • Zandstrand
  • Gratis toegang
  • Bereikbaar per OV
  • Parkeren op < 1 km

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Beschrijving

Naaktstrand Kollevågen vlakbij Bergen in Noorwegen is een fraai, maar steil zandstrand. Het ligt op het eiland Askøy vlak buiten Bergen. Vanwege deze steilte is het strand minder geschikt voor kinderen. Het is moeilijk begaanbaar voor kinderwagens.

Bereikbaarheid Naaktstrand Kollevågen

Naaktstrand Kollevågen bereik je met buslijn 495 naar Ramsøy of met de boot naar Nøstekaien tot aan Kleppestø en daarvandaan verder met de bus. Je passeert Ramnanger en daar stap je bij de eerste halte na de kerk uit. Je gaat linksaf bij het boord “Kollevåg”. Je steekt het tweede parkeerterrein over en volgt de asfaltweg over circa 200 m, dan ga je naar rechts. Het strand wordt aangegeven met borden: “Nude bathing allowed”.

Heb jij foto’s van Naaktstrand Kollevågen in Noorwegen?
Ben jij op dit naaktstrand geweest en heb je geschikte foto’s voor BlootKompas!? Deel het met ons via info@blootkompas.nl. Alvast bedankt!

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Op basis van de bovenstaande scores berekenen we een algemeen cijfer. Je hoeft dan ook niet ieder onderdeel te beoordelen.

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Adresgegevens
Bergen
West
Noorwegen
Contact
E-mail
Telefoon
Website
Navigatieadres
Google coördinaten
60.447830, 5.116308
map Open kaart