Naaktstrand Kings Beach

Wordt lid

Kenmerken

Algemeen

  • Geschikt naaktstrand
  • Clothing optional
  • Aan zee
  • Zandstrand
  • Beschutte ligging
  • Gratis toegang

Beschrijving

Naaktstrand Kings Beach in Australie ligt vlakbij Byron Bay in het Broken Head Natuurreservaat in New South Wales. Het strand is populair onder surfers. Vanwege de afgelegen ligging van Kings Beach, is het raadzaam alle waardevolle spullen mee te nemen, aangezien de parkeerplaats op ten minste 10 minuten lopen in een afgelegen gebied ligt (en er zijn de afgelopen jaren talloze meldingen van diefstallen geweest). Aan de andere kant, aangezien het zo’n geïsoleerde en prachtig intacte omgeving is, neem je aan het eind van de dag al je afval mee en help je dit stukje paradijs schoon te houden voor toekomstige generaties.

Bereikbaarheid Naaktstrand Kings Beach

Naaktstrand Kings Beach ligt ongeveer 9 km ten zuiden van Byron Bay in de buurt van Broken Head en kan worden gevonden door de Pacific Highway af te slaan bij de afslag Broken Head Caravan Park in de buurt van Suffolk Park (zoek de smalle onverharde weg die naar het Broken Head Nature Reserve leidt, net voordat je binnenkomt de caravanstalling). Je komt een wandelpad tegen dat afdaalt van de parkeerplaats naar Kings Beach, dat op ongeveer 10 minuten lopen ligt.

Heb jij foto’s van naaktstrand Naaktstrand Kings Beach in Australie?
Ben jij op dit naaktstrand geweest en heb je geschikte foto’s voor BlootKompas!? Deel het met ons via info@blootkompas.nl. Alvast bedankt!

 

 

Adresgegevens

Adres

Central Coast
Queensland
Australie

Navigatieadres

map Open kaart

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

LET OP: Beoordeel alléén de onderdelen die op deze locatie aanwezig zijn. Is er bijvoorbeeld geen zwemgelegenheid, geef dan geen beoordeling voor het onderdeel ‘zwemmen’. Anders trekt deze beoordeling onterecht het gemiddelde cijfer omlaag.

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Contactinformatie

E-mail
Telefoon
Website