Naaktstrand Spiaggia del Torre Guaceto

6,8
Goed 1 review

Kenmerken

Algemeen

 • Aan zee
 • Zandstrand
 • Geschikt naaktstrand
 • Parkeren op < 1 km

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen met hun jaarkaart ledenvoordeel bij accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Ontdek hier alle ledenvoordelen!

Wil jij ook toegang tot deze en alle andere blootlocaties ter wereld? Word dan ook lid van NFN Open & Bloot

NAJAARSACTIE 2021

Maak gebruik van de actie en je bent de rest van het jaar 2021 gratis lid van NFN Open & Bloot! Profiteer van ledenvoordelen wereldwijd en in de webshop, ontvang ons magazine UIT! in december en draag bij aan de instandhouding, promotie en acceptatie van naaktrecreatie in Nederland. *Deze actie is geldig vanaf 4 oktober 2021 en er zijn lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Beschrijving

In het natuurreservaat van Torre Guaceto in Italië, dat dankzij de duurzame visserij en een gecontroleerd behoud van flora en fauna een uniek naturistenstrand biedt. Al jaren bezoeken naturisten een strand in een inham onder aan de Toren uit de 14de eeuw. Het fijne zandstrand ligt aan een transparante, kalme en ondiepe zee. Een paal geeft de grens van het strand aan.

Toegang tot dit strand is mogelijk via de zuidelijke ingang van het natuurreservaat, in Apani. Deze ingang ligt op 7 km (10 min rijden) van het Naturistendomein Grottarmiranda. U kunt parkeren op de bewaakte parkeerplaats, daarna is het nog een kwartier lopen langs de zee.

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Op basis van de bovenstaande scores berekenen we een algemeen cijfer. Je hoeft dan ook niet ieder onderdeel te beoordelen.

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Review over deze locatie

6,8
  Ligging
  8
  Faciliteiten
  2
  Kindvriendelijkheid
  6
  Zwemmen
  10
  Prettig Bloot recreëren
  8
6,8

Heerlijk strand

Ik bezocht de locatie Met partner

Wij komen er al jaren als stel (man/vrouw) en hebben prima ervaringen. De zee is super schoon en ligt lekker rustig. Nadeel is dat er vaker alleenstaande mannen lopen en liggen die ook uit zijn op avontuurtjes, echt last hebben we hier niet van gehad. Je merkt dat nudisme en naturisme nog in opkomst is in Italië.

  Ligging
  8
  Faciliteiten
  2
  Kindvriendelijkheid
  6
  Zwemmen
  10
  Prettig Bloot recreëren
  8

15 jun 2021 - Patrick

Contactinformatie

Adresgegevens
Riserva Naturale
72012 Torre Guaceto
Puglia
Italië
Contact
E-mail
Telefoon
Website
Navigatieadres
Google coördinaten
40.715791, 17.792597
map Open kaart