Naaktstrand La Spiaggia di Marianelli

10
Fenomenaal 1 review

Kenmerken

Algemeen

 • Aan zee
 • Zandstrand
 • Officieel naaktstrand
 • Geschikt naaktstrand
 • Gratis toegang
 • Parkeren op < 1 km

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen met hun jaarkaart ledenvoordeel bij accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Ontdek hier alle ledenvoordelen!

Wil jij ook toegang tot deze en alle andere blootlocaties ter wereld? Word dan ook lid van NFN Open & Bloot

NAJAARSACTIE 2021

Maak gebruik van de actie en je bent de rest van het jaar 2021 gratis lid van NFN Open & Bloot! Profiteer van ledenvoordelen wereldwijd en in de webshop, ontvang ons magazine UIT! in december en draag bij aan de instandhouding, promotie en acceptatie van naaktrecreatie in Nederland. *Deze actie is geldig vanaf 4 oktober 2021 en er zijn lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Beschrijving

Naaktstrand La Spiaggia di Marianelli ligt in het natuurreservaat van Vendicari, aan de Ionische kust van Zuid-Oost Sicilië in Italië.

Het naaktstrand heeft een zandige kustlijn afgewisseld met af en toe meer rotsachtige stukken. Een ongerept naaktstrand. Het zeewater is  kristalhelder en op ongeveer 10 tot 15 minuten lopen is er parkeergelegenheid (betaald parkeren).

Tip: neem zelf afvalzakken mee, aangezien je je in een natuurreservaat bevindt.

Heb jij naaktstrand Naaktstrand La Spiaggia di Marianelli op Sicilië bezocht?

Helaas hebben wij niet meer informatie over dit naaktstrand op Sicilië. Ben jij er geweest en heb je meer informatie voor BlootKompas!? Of heb je misschien zelfs foto’s van het naaktstrand? Deel het met ons via info@blootkompas.nl. Alvast bedankt!

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Op basis van de bovenstaande scores berekenen we een algemeen cijfer. Je hoeft dan ook niet ieder onderdeel te beoordelen.

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Review over deze locatie

10
  Ligging
  10
  Zwemmen
  10
  Prettig Bloot recreëren
  10
10

Ik bezocht de locatie Met partner

Vandaag 30-6-21 het strand bezocht. Het is met de auto makkelijk te bereiken, maar het laatste stuk weg is erg slecht. Parkeren kan bij de ingang van het park voor €4,50 en de toegang voor het park kost €3,50 p.p. Je loopt langs het strand met badkleding naar het volgende strand via een landtong. Direct daarna is het naaktstrand. Lekker rustig en heerlijk om te zwemmen. Er zijn géén schaduwplekken! Als je nog verder loopt hebben de badgasten steeds meer badkleding aan. Ik vraag me af of het naaktstrand blijft bestaan.

  Ligging
  10
  Zwemmen
  10
  Prettig Bloot recreëren
  10

30 jun 2021 - Peter Witteman

Contactinformatie

Adresgegevens
96017 Vendicari
Sicilië
Sicilië
Italië
Contact
E-mail
Telefoon
Website
Navigatieadres
Google coördinaten
36.833750, 15.105793
map Open kaart