Naaktstrand La Spiaggia di Marianelli

7,1
Goed 2 reviews

Kenmerken

Algemeen

 • Aan zee
 • Zandstrand
 • Officieel naaktstrand
 • Geschikt naaktstrand
 • Gratis toegang
 • Parkeren op < 1 km

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Beschrijving

Naaktstrand La Spiaggia di Marianelli ligt in het natuurreservaat van Vendicari, aan de Ionische kust van Zuid-Oost Sicilië in Italië.

Het naaktstrand heeft een zandige kustlijn afgewisseld met af en toe meer rotsachtige stukken. Een ongerept naaktstrand. Het zeewater is  kristalhelder en op ongeveer 10 tot 15 minuten lopen is er parkeergelegenheid (betaald parkeren).

Tip: neem zelf afvalzakken mee, aangezien je je in een natuurreservaat bevindt.

Heb jij naaktstrand Naaktstrand La Spiaggia di Marianelli op Sicilië bezocht?

Helaas hebben wij niet meer informatie over dit naaktstrand op Sicilië. Ben jij er geweest en heb je meer informatie voor BlootKompas!? Of heb je misschien zelfs foto’s van het naaktstrand? Deel het met ons via info@blootkompas.nl. Alvast bedankt!

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

LET OP: Beoordeel alléén de onderdelen die op deze locatie aanwezig zijn. Is er bijvoorbeeld geen zwemgelegenheid, geef dan geen beoordeling voor het onderdeel ‘zwemmen’. Anders trekt deze beoordeling onterecht het gemiddelde cijfer omlaag.

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

7,1
  Blootvriendelijkheid
  10
  Prijs / kwaliteit
  6
  Faciliteiten
  2
  Zwemmen
  10
  Eten en drinken
  2

Ook interessant (telt niet mee in de score)

  Ligging
  10
  Kindvriendelijkheid
  2
  Geschikt voor mindervaliden
  2
6

Prachtige locatie

Ik bezocht de locatie Met partner

In oktober 2022 bezochten wij dit naaktstrand. Het laatste stukje weg naar het strand is onverhard en erg hobbelig. I het laagseizoen betaal je geen parkeerkosten. De entree tot het natuurgebied is 3,50. Het reguliere strand is een minuutje of 3 lopen. Het naaktstrand bereik je door over goed een bereik- en loopbare rotspartij te klimmen. Daarachter ligt het naaktstrand. Echt een prachtig strand met helder blauw water. Helaas lopen er ook veel mensen gekleed rond. Neem zelf voldoende eten en drinken mee want er zijn nul faciliteiten. Neem ook een plastic tasje voor je afval mee want er zijn ook geen prullenbakken. Wat ons betreft is dit strand een aanrader voor iedere bloot liefhebben

  Blootvriendelijkheid
  10
  Prijs / kwaliteit
  6
  Faciliteiten
  2
  Zwemmen
  10
  Eten en drinken
  2

Ook interessant (telt niet mee in de score)

  Ligging
  10
  Kindvriendelijkheid
  2
  Geschikt voor mindervaliden
  2

11 okt 2022 - Eel

10

Ik bezocht de locatie Met partner

Vandaag 30-6-21 het strand bezocht. Het is met de auto makkelijk te bereiken, maar het laatste stuk weg is erg slecht. Parkeren kan bij de ingang van het park voor €4,50 en de toegang voor het park kost €3,50 p.p. Je loopt langs het strand met badkleding naar het volgende strand via een landtong. Direct daarna is het naaktstrand. Lekker rustig en heerlijk om te zwemmen. Er zijn géén schaduwplekken! Als je nog verder loopt hebben de badgasten steeds meer badkleding aan. Ik vraag me af of het naaktstrand blijft bestaan.

  Blootvriendelijkheid
  10
  Zwemmen
  10

Ook interessant (telt niet mee in de score)

  Ligging
  10

30 jun 2021 - Peter Witteman

Contactinformatie

Adresgegevens
96017 Vendicari
Sicilië
Sicilië
Italië
Contact
E-mail
Telefoon
Website
Navigatieadres
Google coördinaten
36.833750, 15.105793
map Open kaart