Naaktstrand Spiaggia di Chiavari

2,7
Matig 2 reviews
Wordt lid

Kenmerken

Algemeen

 • Aan zee

Beschrijving

Dit is voornamelijk een textielstrand. Maar in het meest noordelijke gedeelte wordt naaktrecreatie gedoogd.

Weet jij meer over Naaktstrand Spiaggia di Chiavari in Italië? Helaas hebben wij niet meer informatie over dit naaktstrand. Ben jij er geweest en heb je meer informatie voor BlootKompas!? Of heb je misschien zelfs foto’s van het strand? Deel het met ons via info@blootkompas.nl. Alvast bedankt!

Adresgegevens

Adres

Chiavari
Noord Italië
Italië

Navigatieadres

Google coördinaten
44.3231, 9.3024
map Open kaart

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

LET OP: Beoordeel alléén de onderdelen die op deze locatie aanwezig zijn. Is er bijvoorbeeld geen zwemgelegenheid, geef dan geen beoordeling voor het onderdeel ‘zwemmen’. Anders trekt deze beoordeling onterecht het gemiddelde cijfer omlaag.

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

2,7
  Blootvriendelijkheid
  3
  Hygiëne
  4
  Prijs / kwaliteit
  2
  Faciliteiten
  2
  Zwemmen
  3
  Eten en drinken
  2

Ook interessant (telt niet mee in de score)

  Ligging
  4
  Kindvriendelijkheid
  2
  Geschikt voor mindervaliden
  2
3,3

Naaktstrand (tevens seksstrand)

Ik bezocht de locatie Met partner

Wij bezochten dit strand op 23-9-2022 omdat GOOGLE aangaf dat dit een naaktstrand is. Toegang: Over rotsblokken of via een smalle hoge muur (waarbij je jezelf aan een hek moet vasthouden). Geen gemakkelijke en veilige toegang dus. Sfeer: Aanvankelijk zagen we meerdere mensen (solo’s en stellen) ontspannen naakt recreëren. Soms staken er ook geklede mensen het strand over waarvan enkelen giechelend gingen staan kijken, dat was minder fijn. Op een gegeven moment verdwenen een aantal mannen de struiken in en begon een vrouw seksuele handelingen met haar man te verrichten en een man ging op een paar meter afstand voor ons liggen om vervolgens zijn geslachtsdeel stijf te wrijven. Niet waar wij voor kwamen, maar men is bij deze geïnformeerd! Het is maar net waar je naar op zoek bent. Wij vinden het dus zeer zeker geen kindvriendelijk strand. Verder zijn er ook geen faciliteiten. Betaald parkeren: Dit kostte 1 euro per uur. De parkeerplaats ligt aan het textielstrand.

  Blootvriendelijkheid
  4
  Faciliteiten
  2
  Zwemmen
  4

Ook interessant (telt niet mee in de score)

  Ligging
  6
  Kindvriendelijkheid
  2

24 sep 2022 - Freek

2,3

Vrouwonvriendelijk

Ik bezocht de locatie Met partner

Om op dit strand te komen, moet je eerst op rotsen en stenen klimmen. Het toegangshek is op slot. Het is een klein stenenstrand. Een matje is echt nodig. Er zijn geen schaduwplekken, er is geen sanitair en geen catering. Er liggen grote stenen in de zee, waardoor het niet mogelijk is te zwemmen. Tot aan de knieën kan je het water in lopen, over gladde stenen. Water schoenen aan is een must. Er waren 3 (toeristen) stellen en een stuk of 6 alleengaande mannen. 2 van deze mannen waren zeer opdringerig. In het water kwamen ze te dicht bij staan. Als ik een beetje heen en weer liep volgden hun ogen mij. Zelfs al ik achter hen ging lopen, draaiden zij hun hoofd. Als we lagen te zonnen probeerden ze constant praatjes aan te knopen en wilden mij ergens mee naar toe nemen waar het uitzicht zo mooi was.....Toen we er genoeg van hadden, waren ze heel 'behulpzaam' en wilden mij helpen met klimmen op de rotsen. 1 man pakte mijn hand, 'hielp' mij op de rotsen en trok mijn hand tegen zijn geslachtsdeel aan. Iets hogerop is het homo gedeelte en zij brengen totaal geen overlast.

  Blootvriendelijkheid
  2
  Hygiëne
  4
  Prijs / kwaliteit
  2
  Faciliteiten
  2
  Zwemmen
  2
  Eten en drinken
  2

Ook interessant (telt niet mee in de score)

  Ligging
  2
  Kindvriendelijkheid
  2
  Geschikt voor mindervaliden
  2

24 jul 2019 - Ingrid

Contactinformatie

Contactinformatie

E-mail
Telefoon
Website