Naaktstrand Spiaggia di Chiavari

2,2
Matig 1 review

Kenmerken

Algemeen

 • Aan zee

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen met hun jaarkaart ledenvoordeel bij accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Ontdek hier alle ledenvoordelen!

Wil jij ook toegang tot deze en alle andere blootlocaties ter wereld? Word dan ook lid van NFN Open & Bloot

NAJAARSACTIE 2021

Maak gebruik van de actie en je bent de rest van het jaar 2021 gratis lid van NFN Open & Bloot! Profiteer van ledenvoordelen wereldwijd en in de webshop, ontvang ons magazine UIT! in december en draag bij aan de instandhouding, promotie en acceptatie van naaktrecreatie in Nederland. *Deze actie is geldig vanaf 4 oktober 2021 en er zijn lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Beschrijving

Dit is voornamelijk een textielstrand. Maar in het meest noordelijke gedeelte wordt naaktrecreatie gedoogd.

Weet jij meer over Naaktstrand Spiaggia di Chiavari in Italië? Helaas hebben wij niet meer informatie over dit naaktstrand. Ben jij er geweest en heb je meer informatie voor BlootKompas!? Of heb je misschien zelfs foto’s van het strand? Deel het met ons via info@blootkompas.nl. Alvast bedankt!

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Op basis van de bovenstaande scores berekenen we een algemeen cijfer. Je hoeft dan ook niet ieder onderdeel te beoordelen.

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Review over deze locatie

2,2
  Ligging
  2
  Faciliteiten
  2
  Prijs / kwaliteit
  2
  Eten en drinken
  2
  Kindvriendelijkheid
  2
  Zwemmen
  2
  Hygiëne
  4
  Prettig Bloot recreëren
  2
  Geschikt voor mindervaliden
  2
2,2

Vrouwonvriendelijk

Ik bezocht de locatie Met partner

Om op dit strand te komen, moet je eerst op rotsen en stenen klimmen. Het toegangshek is op slot. Het is een klein stenenstrand. Een matje is echt nodig. Er zijn geen schaduwplekken, er is geen sanitair en geen catering. Er liggen grote stenen in de zee, waardoor het niet mogelijk is te zwemmen. Tot aan de knieën kan je het water in lopen, over gladde stenen. Water schoenen aan is een must. Er waren 3 (toeristen) stellen en een stuk of 6 alleengaande mannen. 2 van deze mannen waren zeer opdringerig. In het water kwamen ze te dicht bij staan. Als ik een beetje heen en weer liep volgden hun ogen mij. Zelfs al ik achter hen ging lopen, draaiden zij hun hoofd. Als we lagen te zonnen probeerden ze constant praatjes aan te knopen en wilden mij ergens mee naar toe nemen waar het uitzicht zo mooi was.....Toen we er genoeg van hadden, waren ze heel 'behulpzaam' en wilden mij helpen met klimmen op de rotsen. 1 man pakte mijn hand, 'hielp' mij op de rotsen en trok mijn hand tegen zijn geslachtsdeel aan. Iets hogerop is het homo gedeelte en zij brengen totaal geen overlast.

  Ligging
  2
  Faciliteiten
  2
  Prijs / kwaliteit
  2
  Eten en drinken
  2
  Kindvriendelijkheid
  2
  Zwemmen
  2
  Hygiëne
  4
  Prettig Bloot recreëren
  2
  Geschikt voor mindervaliden
  2

24 jul 2019 - Ingrid

Contactinformatie

Adresgegevens
Chiavari
Noord Italië
Italië
Contact
E-mail
Telefoon
Website
Navigatieadres
Google coördinaten
44.3231, 9.3024
map Open kaart