Naaktstrand Hooya

Wordt lid

Kenmerken

Algemeen

  • Geschikt naaktstrand
  • Gratis toegang
  • Parkeren op < 1 km

Faciliteiten

  • Toilet

Beschrijving

Naaktstrand Hoøya ligt 8 kilometer van het centrum van de plaats Steinkjer in Noorwegen, Scandinavië. Er zijn veel gladde rotsen bij dit strand, dus pas op met kleine kinderen.

Bereikbaarheid Naaktstrand Hooya

Naaktstrand Hoøya bereik je via de E-6. Verlaat de E-6 net ten noorden van Steinkjer, richting Sør-Beitstad (volg de borden Sør-Beitstad). Ga na ongeveer 7-8 km linksaf en volg de borden naar Hoøya. Na ongeveer 500 meter kom je een wegbar. Er zijn parkeerplaatsen in het gebied naast de wegbar. Volg het voetpad, langs de bar en de toiletten, en loop het eiland op. Bij hoog water kunnen je voeten een beetje nat worden. Het gratis strand ligt aan de noordkant van het voetpad, ongeveer 150 meter van waar je het eiland binnenkomt.

Heb jij foto’s van Naaktstrand Hoøya in Noorwegen?
Ben jij op dit naaktstrand geweest en heb je geschikte foto’s voor BlootKompas!? Deel het met ons via info@blootkompas.nl. Alvast bedankt!

 

Adresgegevens

Adres

Centraal
Noorwegen

Navigatieadres

Google coördinaten
64.020106, 11.360364
map Open kaart

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

LET OP: Beoordeel alléén de onderdelen die op deze locatie aanwezig zijn. Is er bijvoorbeeld geen zwemgelegenheid, geef dan geen beoordeling voor het onderdeel ‘zwemmen’. Anders trekt deze beoordeling onterecht het gemiddelde cijfer omlaag.

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Contactinformatie

E-mail
Telefoon
Website