Naaktstrand Buchans Point

Wordt lid

Kenmerken

Algemeen

  • Clothing optional
  • Aan zee
  • Zandstrand
  • Gratis toegang
  • Parkeren op < 1 km
  • Geschikt voor kinderen

Beschrijving

Naaktstrand Buchans Point is gelegen op het meest zuidelijke deel van het 5 kilometer lange Ellis Beach nabij het plaatsje Palm Cove, ongeveer 25 km ten noorden van Cairns. Dit deel van Ellis Beach is al lange tijd bekend als een onofficieel naaktstrand. Het zandstrand is licht glooiend en de zee is rustig, dat maakt dit strand ook geschikt voor kinderen. Vergeet je snorkelset niet, want je bent hier natuurlijk dichtbij het Great Barrier Reef, het grootste koraalrif ter wereld en Unesco Werelderfgoed.

Bereikbaarheid Naaktstrand Buchans Point

De Captain Cook Highway (State Route 44) vanuit Cairns loopt vrijwel direct langs dit strand en je kunt je auto parkeren langs deze weg. Loop eenmaal op het strand zover mogelijk zuidelijk zodat je uit het zicht van de weg komt. Over de laatste honderden meters van het strand vind naaktrecreatie plaats.

Heb jij Naaktstrand Buchans Point in Australië bezocht?

Helaas hebben wij niet meer informatie over dit naaktstrand. Ben jij er geweest en heb je meer informatie voor BlootKompas!? Of heb je misschien zelfs foto’s van het naaktstrand? Deel het met ons via info@blootkompas.nl. Alvast bedankt!

Adresgegevens

Adres

State Route 44
QLD 4879 Palm Cove
Queensland
Australie

Navigatieadres

Google coördinaten
-16.736416061550962, 145.66348717025136
map Open kaart

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

LET OP: Beoordeel alléén de onderdelen die op deze locatie aanwezig zijn. Is er bijvoorbeeld geen zwemgelegenheid, geef dan geen beoordeling voor het onderdeel ‘zwemmen’. Anders trekt deze beoordeling onterecht het gemiddelde cijfer omlaag.

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Contactinformatie

E-mail
Telefoon
Website