Naaktstrand Mindalong Beach

Wordt lid

Kenmerken

Algemeen

  • Officieel naaktstrand
  • Aan zee
  • Zandstrand
  • Gratis toegang
  • Parkeren op < 1 km
  • Geschikt voor kinderen

Beschrijving

Naaktstrand Mindalong Beach ligt zuidelijk van Bunbury. Het strand ligt naast de Maidens Reserve, een natuurpark. Een klein gedeelte van Mindalong Beach is officieel aangewezen voor naaktrecreatie sinds 1998. Dit deel van het strand, slechts 200 meter lang, ligt net zuidelijk van bebouwing van Bunbury, aan de noordkant van het natuurpark.

Toegankelijkheid Naaktstrand Mindalong Beach

Het redelijk vlakke strand is makkelijk toegankelijk maar heeft geen eigen voorzieningen. De dichtstbijzijnde toiletten en douches liggen aan de Ocean Drive ongeveer 800 meters noordelijk van de Mindalong parkeerplaats (voorbij Hastie Street Beach).

Bereikbaarheid Naaktstrand Mindalong Beach

Naaktstrand Mindalong Beach heeft een eigen parkeerplaats. Volg vanaf daar het zuidelijke pad en ga rechts bij de eerste splitsing en loop door de duinen naar het strand. Ga op het strand naar links (naar het zuiden).  Vrijwel direct bereik je dan het begin van het naaktstrand, dat aan beide zijden is gemarkeerd met borden. Het vergt dus maar een paar minuten om vanaf het parkeerterrein op het naaktstrand te komen.

Heb jij Naaktstrand Mindalong Beach in Australië bezocht?

Helaas hebben wij niet meer informatie over dit naaktstrand. Ben jij er geweest en heb je meer informatie voor BlootKompas!? Of heb je misschien zelfs foto’s van het naaktstrand? Deel het met ons via info@blootkompas.nl. Alvast bedankt!

Adresgegevens

Adres

Ocean Drive 26
WA 6230 Burbury
West-Australie
Australie

Navigatieadres

Google coördinaten
-33.3643428939732, 115.61572819709657
map Open kaart

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

LET OP: Beoordeel alléén de onderdelen die op deze locatie aanwezig zijn. Is er bijvoorbeeld geen zwemgelegenheid, geef dan geen beoordeling voor het onderdeel ‘zwemmen’. Anders trekt deze beoordeling onterecht het gemiddelde cijfer omlaag.

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Contactinformatie

E-mail
Telefoon
Website