Crystal Crescent Beach

Kenmerken

Algemeen

  • Aan zee
  • Zandstrand

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen met hun jaarkaart ledenvoordeel bij accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Ontdek hier alle ledenvoordelen!

Wil jij ook toegang tot deze en alle andere blootlocaties ter wereld? Word dan ook lid van NFN Open & Bloot

ZOMERACTIE
Lidmaatschap 2021 + € 12,50 korting op Nudie-producten.
Word de rest van het jaar 2021 voor slechts € 25,- per persoon lid van NFN en profiteer direct van je lidmaatschap. Zo ontvang je meteen een kortingscode waarmee je € 12,50 extra korting op Nudie-producten in de webshop krijgt!

Word nu lid van NFN

Beschrijving

Een van de meer populaire stranden in het Halifax gebied. Crystal Crescent Beach is opgebouwd uit 3 stranden, de eerste twee stranden zijn textielstranden, het 3e strand (circa 15 minuten lopen) heeft een naturistengedeelte. Het strand is fraai, het water koud.

Het kleinere Crystal Crescent Beach is opgericht door de Bluenose Club. Hoewel het geen ‘officieel’ strand is, komen er veel naturisten, zowel ‘stamgasten’ als toeristen.

Crystal Cresent Beach is onderdeel van het Crystal Crescent Beach Provincial Park. Het park biedt ruime mogelijkheden voor wandelen en fietsen.

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Op basis van de bovenstaande scores berekenen we een algemeen cijfer. Je hoeft dan ook niet ieder onderdeel te beoordelen.

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Adresgegevens
Sambro
Nova Scotia
Canada
Contact
E-mail
Telefoon
Website
Navigatieadres
Google coördinaten
44.46079405767678, -63.617845775393675
map Open kaart