Crystal Crescent Beach

Wordt lid

Kenmerken

Algemeen

  • Aan zee
  • Zandstrand

Beschrijving

Een van de meer populaire stranden in het Halifax gebied. Crystal Crescent Beach is opgebouwd uit 3 stranden, de eerste twee stranden zijn textielstranden, het 3e strand (circa 15 minuten lopen) heeft een naturistengedeelte. Het strand is fraai, het water koud.

Het kleinere Crystal Crescent Beach is opgericht door de Bluenose Club. Hoewel het geen ‘officieel’ strand is, komen er veel naturisten, zowel ‘stamgasten’ als toeristen.

Crystal Cresent Beach is onderdeel van het Crystal Crescent Beach Provincial Park. Het park biedt ruime mogelijkheden voor wandelen en fietsen.

Adresgegevens

Adres

Sambro
Nova Scotia
Canada

Navigatieadres

Google coördinaten
44.46079405767678, -63.617845775393675
map Open kaart

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

LET OP: Beoordeel alléén de onderdelen die op deze locatie aanwezig zijn. Is er bijvoorbeeld geen zwemgelegenheid, geef dan geen beoordeling voor het onderdeel ‘zwemmen’. Anders trekt deze beoordeling onterecht het gemiddelde cijfer omlaag.

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Contactinformatie

E-mail
Telefoon
Website