NFN App is nu BlootKompas!

NFN App is nu BlootKompas!

BlootKompas! vervangt de NFN app

Niet alleen het uiterlijk, maar ook de functionaliteiten van de officiele locatievinder van NFN Open & Bloot zijn flink op de schop gegaan. Elke maand bezoeken ruim 40.000 unieke bezoekers de nieuwe website www.blootkompas.nl.

BlootKompas! is sneller, eenvoudiger en veiliger dan de vorige locatievinder. Na de geslaagde lancering zitten we zeker niet stil. Met alle feedback blijven we BlootKompas! continu verbeteren. Feedback blijf ook altijd welkom via info@blootkompas.nl.

Tip! Maak een snelkoppeling naar BlootKompas!

Plaats een snelkoppeling naar BlootKompas! naar het ‘Beginscherm’ van jouw tablet of smartphone, zodat je ‘m daarna altijd makkelijk kan openen. Hieronder een uitleg voor de apparaten met Android (bijvoorbeeld Samsung) en iOS (Apple iPad/iPhone).

BlootKompas! als app op Android

 1. Open Chrome
 2. Ga naar www.blootkompas.nl
 3. Druk op de drie punten in de rechterbovenhoek
 4. Druk op ‘Toevoegen aan startscherm’
 5. Voer een naam in, bijvoorbeeld ‘BlootKompas!’
 6. Druk op ‘Toevoegen’

Je keer nu automatisch terug naar het ‘Startscherm’ waarop nu een pictogram prijkt met de naam BlootKompas!. De volgende keer dat je de site wil bezoeken, tik je gewoon op dit pictogram.

BlootKompas! als app op iPhone/iPad

 1. Open Safari
 2. Ga naar www.blootkompas.nl
 3. Druk op het icoontje van het vierkantje met de pijl
 4. Druk op ‘Zet op beginscherm’
 5. Je ziet het adres van de website van BlootKompas! en daarboven de naam.
 6. Druk op ‘Voeg toe’

Je keer nu automatisch terug naar het ‘Beginscherm’ waarop nu een pictogram prijkt met de naam BlootKompas!. De volgende keer dat je de site wil bezoeken, tik je gewoon op dit pictogram.