NFN App is nu BlootKompas!

Wordt lid
NFN App is nu BlootKompas!

BlootKompas! vervangt de NFN app

De NFN-app wordt niet meer ondersteund en bijgehouden. Heb je de app nog? Dan kun je deze het beste verwijderen van je telefoon of tablet.

Hiervoor in de plaats is www.blootkompas.nl gekomen. Dit is de locatievinder van NFN Open & Bloot met ruim 1.850 blootlocaties wereldwijd. BlootKompas! werkt perfect op smartphones en tablets, dus een app is niet meer nodig. Door een snelkoppeling te maken of de website als bladwijzer in te stellen heb je de website altijd bij de hand.

Tip! Maak een snelkoppeling naar BlootKompas!

Plaats een snelkoppeling naar BlootKompas! naar het ‘Beginscherm’ van jouw tablet of smartphone, zodat je ‘m daarna altijd makkelijk kan openen. Hieronder een uitleg voor de apparaten met Android (bijvoorbeeld Samsung) en iOS (Apple iPad/iPhone).

BlootKompas! als app op Android

 1. Open Chrome
 2. Ga naar www.blootkompas.nl
 3. Druk op de drie punten in de rechterbovenhoek
 4. Druk op ‘Toevoegen aan startscherm’
 5. Voer een naam in, bijvoorbeeld ‘BlootKompas!’
 6. Druk op ‘Toevoegen’

Je keer nu automatisch terug naar het ‘Startscherm’ waarop nu een pictogram prijkt met de naam BlootKompas!. De volgende keer dat je de site wil bezoeken, tik je gewoon op dit pictogram.

BlootKompas! als app op iPhone/iPad

 1. Open Safari
 2. Ga naar www.blootkompas.nl
 3. Druk op het icoontje van het vierkantje met de pijl
 4. Druk op ‘Zet op beginscherm’
 5. Je ziet het adres van de website van BlootKompas! en daarboven de naam.
 6. Druk op ‘Voeg toe’

Je keer nu automatisch terug naar het ‘Beginscherm’ waarop nu een pictogram prijkt met de naam BlootKompas!. De volgende keer dat je de site wil bezoeken, tik je gewoon op dit pictogram.