fbpx

blootlocatie aanmelden

Ook zichtbaar worden op het meest complete blootplatform ter wereld?

Ben jij eigenaar van een blootlocatie zoals een naturistencamping, hotel, B&B, sauna of strandtent – en wil je meer bezoekers op je website krijgen? Of recreëer je graag bloot en ken je een terrein of strand dat nog niet op BlootKompas! staat? Dan is de kans groot dat jouw locatie ook in aanmerking komt voor onze website. BlootKompas! is

dé toonaangevende Nederlandstalige locatievinder voor blootlocaties wereldwijd. Bij ons kun je gratis jouw blootlocatie plaatsen. Liever nog meer aandacht op onze website? Kies dan voor één van onze zeer betaalbare advertentiepakketten.

Voordelen van BlootKompas!

BlootKompas! helpt iedere maand tienduizenden gebruikers bij de zoektocht naar de perfecte blootlocatie. Daarmee is BlootKompas! een heel complete website voor een heel selectieve doelgroep: naaktrecreanten.

blootlocaties online
0 +

Kies jouw advertentiepakket

Met een BlootKompas!vermelding zorg je dat je direct vindbaar bent voor de bezoekers van blootkompas.nl. Dit kost je helemaal niets! Wil je het beste uit BlootKompas! halen? Kies dan het DeLuxe-pakket. 

Hiermee beheer je actief reviews en laat je het beste en meest uitgebreid zien wat jouw blootlocatie te bieden heeft. De betaalde pakketten worden per kalenderjaar opgegeven en gefactureerd. Mail naar ad@nfn.nl voor meer informatie.

basis

€ 0

per maand

DELUXE

€ 12,50

per maand

Blootlocatie aanmelden

Meld je locatie gratis aan!

Via het aanmeldformulier geef je eenvoudig de informatie en kenmerken van jouw blootlocatie aan ons door. Doorloop het hele formulier. Na het invullen ontvang je een bevestigingsmail.

Foto's en tekstbestand versturen

  1. Ga naar WeTransfer
  2. Voeg de bestanden toe die je aan ons wilt sturen voor BlootKompas!
  3. Geef het e-mailadres van de ontvanger op (info@blootkompas.nl)
  4. Vul je eigen e-mailadres in
  5. Vul bij ‘bericht’ de volledige naam van jouw locatie in en klik op de button ‘versturen’.

Hulp nodig?

Problemen met het aanmaken van je account?
Neem gerust contact op via +31 (0)33 253 30 50 of mail naar info@blootkompas.nl