Puerto Tazacorte

Kenmerken

Faciliteiten

  • Eetgelegenheid
  • Toilet
  • Toezicht

Algemeen

  • Aan zee

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen met hun jaarkaart ledenvoordeel bij accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Ontdek hier alle ledenvoordelen!

Wil jij ook toegang tot deze en alle andere blootlocaties ter wereld? Word dan ook lid van NFN Open & Bloot

ZOMERACTIE
Lidmaatschap 2021 + € 12,50 korting op Nudie-producten.
Word de rest van het jaar 2021 voor slechts € 25,- per persoon lid van NFN en profiteer direct van je lidmaatschap. Zo ontvang je meteen een kortingscode waarmee je € 12,50 extra korting op Nudie-producten in de webshop krijgt!

Word nu lid van NFN

Beschrijving

Dit naaktstrand beslaat een groot deel van het strand bij Puerto Tazacorte, waarbij het gedeelte tussen de uitmonding van de “Barranco Tenisca” en “Punta del Cascajo” voor naaktrecreatie is gereserveerd. Dit wordt met een bord aangeduid bij de strandopgang tegenover “Pizzeria Il Tramonto” Dit strand is groot voor Spaanse begrippen en er zijn horeca- en sanitaire voorzieningen in de buurt (niet naturistisch).

Er wordt met vlaggen aangeduid of er veilig gezwommen kan worden. Het strand werd goed bezocht door naaktrecreanten en omdat er geen borden op stand zelf staan lopen er ook regelmatig geklede wandelaars en badgasten voorbij. Het is verder een mooi strand met zwart (vulkanisch) zand en hier en daar wat kiezels.

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Op basis van de bovenstaande scores berekenen we een algemeen cijfer. Je hoeft dan ook niet ieder onderdeel te beoordelen.

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Adresgegevens
El Puerto de Tazacorte
Spanje
Contact
E-mail
Telefoon
Website
Navigatieadres
Google coördinaten
28.647890545118194, -17.944973766409248
map Open kaart