Naaktstrand Platja de Son Bou

Wordt lid

Kenmerken

Algemeen

 • Geschikt naaktstrand
 • Aan zee
 • Zandstrand
 • Gratis toegang
 • Bereikbaar per OV
 • Parkeren op < 1 km
 • Geschikt voor kinderen

Faciliteiten

 • Eetgelegenheid
 • Toilet
 • Toezicht
 • Verhuur ligbedden en parasols

Beschrijving

Naaktstrand Platja de Son Bou is een bijna 3 kilometer lang zandstrand nabij de badplaats Son Bou op het Spaanse eiland Menorca. Hoewel niet officieel, is dit strand het meest populaire naaktstrand van Menorca. Naaktrecreatie wordt geaccepteerd op bijna het gehele strand met uitzondering van het oostelijke deel dat dichter op de bebouwing ligt. Ga je echter richting het westen dan kom je steeds meer naturisten tegen. Het (lege) strand strekt zich hier nog uit over bijna 2 kilometer en dit deel leent zich goed voor een blote wandeling. Ook kun je gebruik maken van het voetpad dat zich door de duinen slingert, direct achter het strand. Je kunt zwemmen in de schone zee maar let op de vlaggen van de strandwachten, er kan een verraderlijke onderstroom staan.

Bereikbaarheid Naaktstrand Platja de Son Bou

Nabij het strand ligt een grote parkeerplaats voor de strandbezoekers, net voorbij het grote Hotel Sol Milanos Pingüinos dat vrijwel aan het strand ligt. Je kunt hier ook met de lijnbus komen. Nabij dit hotel en het parkeerterrein, ofwel het oostelijke deel van het strand, zijn er voornamelijk geklede bezoekers. Ga je echter vanaf het parkeerterrein naar het westen (naar rechts), dan dunt het aantal strandgangers snel uit en wordt er steeds minder badkleding gedragen.

Heb jij Naaktstrand Platja de Son Bou in Spanje bezocht?

Dit is de informatie die we hebben over dit naaktstrand. Ben jij er geweest en heb je meer informatie voor BlootKompas!? Of heb je misschien zelfs foto’s van dit naaktstrand? Deel het met ons via info@blootkompas.nl. Alvast bedankt!

 

Adresgegevens

Adres

Urbanizacion Son Bou 10
07730 Son Bou
Menorca
Balearen
Spanje

Navigatieadres

Google coördinaten
39.8995128579165, 4.072328068571102
map Open kaart

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

LET OP: Beoordeel alléén de onderdelen die op deze locatie aanwezig zijn. Is er bijvoorbeeld geen zwemgelegenheid, geef dan geen beoordeling voor het onderdeel ‘zwemmen’. Anders trekt deze beoordeling onterecht het gemiddelde cijfer omlaag.

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Contactinformatie

E-mail
Telefoon
Website