Naaktstrand Playa y Puerto de Tazacorte

Kenmerken

Algemeen

  • Aan zee
  • Zandstrand
  • Kiezelstrand
  • Gratis toegang
  • Parkeren op < 1 km

Faciliteiten

  • Eetgelegenheid
  • Toilet

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen met hun jaarkaart ledenvoordeel bij accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Ontdek hier alle ledenvoordelen!

Wil jij ook toegang tot deze en alle andere blootlocaties ter wereld? Word dan ook lid van NFN Open & Bloot

NAJAARSACTIE 2021

Maak gebruik van de actie en je bent de rest van het jaar 2021 gratis lid van NFN Open & Bloot! Profiteer van ledenvoordelen wereldwijd en in de webshop, ontvang ons magazine UIT! in december en draag bij aan de instandhouding, promotie en acceptatie van naaktrecreatie in Nederland. *Deze actie is geldig vanaf 4 oktober 2021 en er zijn lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Beschrijving

Een groot deel van het strand bij Puerto Tazacorte op La Palma, een van de Canarische Eilanden, het gedeelte tussen de uitmonding van de “Barranco Tenisca” en “Punta del cascajo”, is voor naaktrecreatie gereserveerd. Dit wordt met een bord aangeduid bij de strandopgang tegenover “Pizzeria Il Tramonto”.

Dit strand is meer dan tienmaal zo groot als Playa de Las Monjas, een ander bekend naaktstrand op La Palma. Er zijn horeca en sanitaire voorzieningen in de buurt (niet naturistisch) alhoewel er niemand vreemd opkijkt als je naakt onder de douche op het strand gaat staan.

Er wordt met vlaggen aangeduid of er veilig gezwommen kan worden. Het strand wordt goed bezocht door naaktrecreanten en omdat er geen borden op stand zelf staan lopen er ook regelmatig geklede wandelaars en badgasten voorbij. Dit is echter geen probleem. Het is een mooi strand met zwart (vulkanisch) zand en hier en daar wat kiezels.

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Op basis van de bovenstaande scores berekenen we een algemeen cijfer. Je hoeft dan ook niet ieder onderdeel te beoordelen.

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Adresgegevens
Av. el Emigrante 15
38779 Tazacorte
La Palma
Canarische Eilanden
Contact
E-mail
Telefoon
Website
Navigatieadres
Google coördinaten
28.6509049, -17.946333299999992
map Open kaart