Naaktstrand Playa y Puerto de Tazacorte

Wordt lid

Kenmerken

Algemeen

  • Aan zee
  • Zandstrand
  • Kiezelstrand
  • Gratis toegang
  • Parkeren op < 1 km

Faciliteiten

  • Eetgelegenheid
  • Toilet

Beschrijving

Een groot deel van het strand bij Puerto Tazacorte op La Palma, een van de Canarische Eilanden, het gedeelte tussen de uitmonding van de “Barranco Tenisca” en “Punta del cascajo”, is voor naaktrecreatie gereserveerd. Dit wordt met een bord aangeduid bij de strandopgang tegenover “Pizzeria Il Tramonto”.

Dit strand is meer dan tienmaal zo groot als Playa de Las Monjas, een ander bekend naaktstrand op La Palma. Er zijn horeca en sanitaire voorzieningen in de buurt (niet naturistisch) alhoewel er niemand vreemd opkijkt als je naakt onder de douche op het strand gaat staan.

Er wordt met vlaggen aangeduid of er veilig gezwommen kan worden. Het strand wordt goed bezocht door naaktrecreanten en omdat er geen borden op stand zelf staan lopen er ook regelmatig geklede wandelaars en badgasten voorbij. Dit is echter geen probleem. Het is een mooi strand met zwart (vulkanisch) zand en hier en daar wat kiezels.

Adresgegevens

Adres

Av. el Emigrante 15
38779 Tazacorte
La Palma
Canarische Eilanden

Navigatieadres

Google coördinaten
28.6509049, -17.946333299999992
map Open kaart

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

LET OP: Beoordeel alléén de onderdelen die op deze locatie aanwezig zijn. Is er bijvoorbeeld geen zwemgelegenheid, geef dan geen beoordeling voor het onderdeel ‘zwemmen’. Anders trekt deze beoordeling onterecht het gemiddelde cijfer omlaag.

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Contactinformatie

E-mail
Telefoon
Website