Naturistencamping Sahnoans at Star Ranch

Kenmerken

Algemeen

  • Clothing optional

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen met hun jaarkaart ledenvoordeel bij accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Ontdek hier alle ledenvoordelen!

Wil jij ook toegang tot deze en alle andere blootlocaties ter wereld? Word dan ook lid van NFN Open & Bloot

NAJAARSACTIE 2021

Maak gebruik van de actie en je bent de rest van het jaar 2021 gratis lid van NFN Open & Bloot! Profiteer van ledenvoordelen wereldwijd en in de webshop, ontvang ons magazine UIT! in december en draag bij aan de instandhouding, promotie en acceptatie van naaktrecreatie in Nederland. *Deze actie is geldig vanaf 4 oktober 2021 en er zijn lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Beschrijving

Star Ranch is een grote gezinscamping met veel faciliteiten in de omgeving van Austin (Texas). Het heeft een wildkampeergedeelte, met mooie plaatsen onder de bomen, zonder lichtvervuiling. De INF-kaart geeft korting. Aangesloten bij de AANR.

Faciliteiten en mogelijkheden Naturistencamping Sahnoans at Star Ranch

Kampeerplaatsen voor campers en tenten (met en zonder elektriciteit en water), buitenzwembad, WiFi, clubhuis met eetgelegenheid (‘s weekends geopend), spelletjes, binnenzwembad, hot tub, slaapkamers (bestemd voor verhuur), gemeenschappelijke keuken, dansvloer, darts, tafeltennis, bordspelletjes en pooltafel, kinderspeelplaats, volleybalveld, pétanque, wasmachine en -droger.

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Op basis van de bovenstaande scores berekenen we een algemeen cijfer. Je hoeft dan ook niet ieder onderdeel te beoordelen.

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Adresgegevens
166 Eely Road
TX 78650 McDade
North Carolina
Verenigde Staten
Contact
E-mail
info@starranch.net
Telefoon
+001 (512)2732257
Website
http://www.starranch.net
Navigatieadres
Google coördinaten
30.310889, -97.245623
map Open kaart