Naturistencamping Sahnoans at Star Ranch

Kenmerken

Algemeen

  • Clothing optional

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Beschrijving

Star Ranch is een grote gezinscamping met veel faciliteiten in de omgeving van Austin (Texas). Het heeft een wildkampeergedeelte, met mooie plaatsen onder de bomen, zonder lichtvervuiling. De INF-kaart geeft korting. Aangesloten bij de AANR.

Faciliteiten en mogelijkheden Naturistencamping Sahnoans at Star Ranch

Kampeerplaatsen voor campers en tenten (met en zonder elektriciteit en water), buitenzwembad, WiFi, clubhuis met eetgelegenheid (‘s weekends geopend), spelletjes, binnenzwembad, hot tub, slaapkamers (bestemd voor verhuur), gemeenschappelijke keuken, dansvloer, darts, tafeltennis, bordspelletjes en pooltafel, kinderspeelplaats, volleybalveld, pétanque, wasmachine en -droger.

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Op basis van de bovenstaande scores berekenen we een algemeen cijfer. Je hoeft dan ook niet ieder onderdeel te beoordelen.

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Adresgegevens
166 Eely Road
TX 78650 McDade
North Carolina
Verenigde Staten
Contact
E-mail
info@starranch.net
Telefoon
+001 (512)2732257
Website
http://www.starranch.net
Navigatieadres
Google coördinaten
30.310889, -97.245623
map Open kaart