Naturistencamping Forest Hills Club

Kenmerken

Algemeen

  • Clothing optional

Type verblijf

  • Beginners

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Beschrijving

Forest Hills Club is een coöperatieve nudistencamping op 45 hectare bos. Deze camping ligt in het prachtige centrale Michigan in de Verenigde Staten. Het terrein biedt leden voldoende ruimte voor kamperen, sportieve activiteiten, diners en dansen met veel geluk, en ruimtes voor momenten van stille reflectie, lezen of ontspanning.

Hoewel Forest Hills Club een op lidmaatschap gebaseerde club is, verwelkomen we de leden van 1 mei tot en met 31 oktober. Clubleden genieten het hele jaar door van de rust en ontspannende omgeving. Forest Hills Club is familie is een clothing optinal camping. Forest Hills Club nodigt jou en jouw gezin uit om het natuurlijke plezier van sociale naaktheid te ervaren.

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

LET OP: Beoordeel alléén de onderdelen die op deze locatie aanwezig zijn. Is er bijvoorbeeld geen zwemgelegenheid, geef dan geen beoordeling voor het onderdeel ‘zwemmen’. Anders trekt deze beoordeling onterecht het gemiddelde cijfer omlaag.

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Adresgegevens
9355 Riverside Dr.
MI 48881 Saranac
New York
Verenigde Staten
Contact
E-mail
info@foresthillsclub.com
Telefoon
+001 (616)6429526
Website
http://www.foresthillsclub.com
Navigatieadres
Google coördinaten
42.88681, -83.33698
map Open kaart