Naturistencamping Laguna Del Sol

7
Goed 2 reviews
Wordt lid

Kenmerken

Algemeen

 • Clothing optional

Beschrijving

Laguna del Sol is een van de belangrijkste clothing optional resorts in de Verenigde Staten. Gelegen op 250 hectare in de buurt van Sacramento, het is dicht bij de stad en toch een wereld weg.

Iedereen’s idee van de perfecte, ontspannende vakantie is anders. Laguna del Sol streeft ernaar om een ??volledig assortiment aan actieve en recreatieve activiteiten te bieden waarvan u kunt genieten met de luxe dat u zich niet hoeft aan te kleden.

Luxe, moderne faciliteiten gaan vloeiend over in de weelderige, groene gazons die het grootste deel van het terrein beslaan. Naaktheid voelt ongelooflijk natuurlijk in deze prachtige omgeving.

Adresgegevens

Adres

8683 Rawhide Lane
CA 95693 Wilton
Connecticut
Verenigde Staten

Navigatieadres

Google coördinaten
38.44772, -121.20006
map Open kaart

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

LET OP: Beoordeel alléén de onderdelen die op deze locatie aanwezig zijn. Is er bijvoorbeeld geen zwemgelegenheid, geef dan geen beoordeling voor het onderdeel ‘zwemmen’. Anders trekt deze beoordeling onterecht het gemiddelde cijfer omlaag.

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

7
  Blootvriendelijkheid
  7
  Hygiëne
  7
  Faciliteiten
  7
  Eten en drinken
  7

Ook interessant (telt niet mee in de score)

  Ligging
  7
  Kindvriendelijkheid
  7
7

Wij zijn er na een reis van 4 weken beland om er nog even te relaxen van de reis voor de terugreis. Dit was een enorm succes net als in 2007. We hebben er vrienden aan overgehouden. Het terrein is zeer groot en biedt veel mogelijkheden om te wandelen etc. Ook zwembaden, pool etc zeer mooi en goed verzorgd. We waren met een camper en mochten zelf een plek uitzoeken. Ook veel aanspraak van Amerikanen die graag een babbel maakte over hoe en wat in Europa. Voor de omgeving moet je er niet zijn maar wel voor de rust. Gaan er beslist nog eens heen en misschien wel overwinteren.

  Blootvriendelijkheid
  7
  Hygiëne
  7
  Faciliteiten
  7
  Eten en drinken
  7

Ook interessant (telt niet mee in de score)

  Ligging
  7
  Kindvriendelijkheid
  7

19 dec 2012 - Bezoeker

7

Het is een heel groot terrein en in zeer goede staat. prachtig groot meer, overdekte pool en open pool. Wandeling van ca 2,5 mi naar rivier met kleine beach is mogelijk. Verblijf pittige geprijsd, restaurant is heel leuk.Contast tussen vaste bewoners en bezoekers. Omgeving is niets m.u.v. Sacramento, maar voor een paar dagen rust zeker aan te bevelen.

  Blootvriendelijkheid
  7
  Hygiëne
  7
  Faciliteiten
  7
  Eten en drinken
  7

Ook interessant (telt niet mee in de score)

  Ligging
  7
  Kindvriendelijkheid
  7

06 dec 2010 - Bezoeker

Contactinformatie

Contactinformatie

E-mail
office@lagunadelsol.com
Telefoon
+001 (916)6876550
Website
http://www.lagunadelsol.com