Naturistencamping Cedar Creek RV Park

Wordt lid

Kenmerken

Algemeen

  • Clothing optional

Beschrijving

Cedar Creek RV Park is een kleinschalig, schaduwrijk naturistenterrein in de omgeving van Columbia. Deze camping ligt in de staat South Carolina in de Verenigde Staten. Honden zijn toegestaan bij de eigen caravanplek, maar de eigenaren zien ze liever helemaal niet op het terrein. Fotograferen is niet toegestaan. Let op: de vermelde GPS-gegevens zijn de gegevens van het dichtstbijzijnde plaatsje. Neem voor de exacte locatie contact op het met park.

Faciliteiten en mogelijkheden Naturistencamping Cedar Creek RV Park

Kampeerplaatsen (met en zonder elektriciteit) voor tent, caravan en camper, WiFi, verhuur van accommodatie, binnen- en buitenzwembad, jacuzzi, clubhuis met pooltafel, jeu de boulesbaan.

Adresgegevens

Adres

PO Box 336
SC 29123 Pelion
South Carolina
Verenigde Staten

Navigatieadres

Google coördinaten
33.76321, -81.24482
map Open kaart

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

LET OP: Beoordeel alléén de onderdelen die op deze locatie aanwezig zijn. Is er bijvoorbeeld geen zwemgelegenheid, geef dan geen beoordeling voor het onderdeel ‘zwemmen’. Anders trekt deze beoordeling onterecht het gemiddelde cijfer omlaag.

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Contactinformatie

E-mail
staff@cedarcreekpark.com
Telefoon
+001 (803)8945159
Website
http://www.cedarcreekpark.com