Naturistencamping Blue Lake Resort

Meer foto's (5)

Kenmerken

Algemeen

  • Commerciële camping

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen met hun jaarkaart ledenvoordeel bij accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Ontdek hier alle ledenvoordelen!

Wil jij ook toegang tot deze en alle andere blootlocaties ter wereld? Word dan ook lid van NFN Open & Bloot

NAJAARSACTIE 2021

Maak gebruik van de actie en je bent de rest van het jaar 2021 gratis lid van NFN Open & Bloot! Profiteer van ledenvoordelen wereldwijd en in de webshop, ontvang ons magazine UIT! in december en draag bij aan de instandhouding, promotie en acceptatie van naaktrecreatie in Nederland. *Deze actie is geldig vanaf 4 oktober 2021 en er zijn lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Beschrijving

Blue Lake Resort is een naturistisch familieterrein in het noordwesten van Illinois in de Verenigde Staten. De camping beslaat ongeveer 8 hectare en is geopend van 1 mei tot 1 oktober.

Alleengaanden zijn welkom op basis van een quotum en dienen van tevoren contact op te nemen. Fotograferen is strikt verboden. Een huisdier per gezelschap toegestaan, mits aangelijnd.

Faciliteiten en mogelijkheden Naturistencamping Blue Lake Resort

20 kampeerplaatsen voor tent, camper en caravan (met water en elektriciteit), verhuur van motelkamers, clubhuis met snackbar (’s weekends geopend), darts, pooltafel en whirlpool, zwemmeertje met zandstrand en afgezet peuterbadje, terras, volleybalveld, speeltoestellen.

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Op basis van de bovenstaande scores berekenen we een algemeen cijfer. Je hoeft dan ook niet ieder onderdeel te beoordelen.

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Adresgegevens
Cooper Road
IL 61250 Erie
Pennsylvania
Verenigde Staten
Contact
E-mail
bluelakesunshine@gmail.com
Telefoon
+001 (309)6599297
Website
http://www.bluelakeresort.org
Navigatieadres
Google coördinaten
41.63315, -90.04935
map Open kaart