Naturistencamping Blue Lake Resort

Kenmerken

Algemeen

  • Commerciële camping

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Beschrijving

Blue Lake Resort is een naturistisch familieterrein in het noordwesten van Illinois in de Verenigde Staten. De camping beslaat ongeveer 8 hectare en is geopend van 1 mei tot 1 oktober.

Alleengaanden zijn welkom op basis van een quotum en dienen van tevoren contact op te nemen. Fotograferen is strikt verboden. Een huisdier per gezelschap toegestaan, mits aangelijnd.

Faciliteiten en mogelijkheden Naturistencamping Blue Lake Resort

20 kampeerplaatsen voor tent, camper en caravan (met water en elektriciteit), verhuur van motelkamers, clubhuis met snackbar (’s weekends geopend), darts, pooltafel en whirlpool, zwemmeertje met zandstrand en afgezet peuterbadje, terras, volleybalveld, speeltoestellen.

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

LET OP: Beoordeel alléén de onderdelen die op deze locatie aanwezig zijn. Is er bijvoorbeeld geen zwemgelegenheid, geef dan geen beoordeling voor het onderdeel ‘zwemmen’. Anders trekt deze beoordeling onterecht het gemiddelde cijfer omlaag.

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Adresgegevens
Cooper Road
IL 61250 Erie
Pennsylvania
Verenigde Staten
Contact
E-mail
bluelakesunshine@gmail.com
Telefoon
+001 (309)6599297
Website
http://www.bluelakeresort.org
Navigatieadres
Google coördinaten
41.63315, -90.04935
map Open kaart