Naturistencamping PSHS, Inc.

Kenmerken

Algemeen

  • Commerciële camping

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Beschrijving

PSHS is een middelgroot naturistenterrein van ruim dertig hectare in het oosten van Pennsylvania in de Verenigde Staten. Creditcards worden geaccepteerd. Alleengaanden dienen in het bezit te zijn van een INF/FNI-kaart. Het is het hele jaar geopend en aangesloten bij de AANR.

Faciliteiten en mogelijkheden Naturistencamping PSHS, Inc:

Kampeerplaatsen, binnen- en buitenzwembad, ligweide, jacuzzi, sauna, zonnebank, tennisbaan, volleybalveld, jeu de boulesbaan, badmintonveld, speeltoestellen, verhuur van motelkamers en huisjes, clubhuis met eetgelegenheid.

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

LET OP: Beoordeel alléén de onderdelen die op deze locatie aanwezig zijn. Is er bijvoorbeeld geen zwemgelegenheid, geef dan geen beoordeling voor het onderdeel ‘zwemmen’. Anders trekt deze beoordeling onterecht het gemiddelde cijfer omlaag.

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Adresgegevens
5028 Camp Road
PA 19540 Mohnton
Pennsylvania
Verenigde Staten
Contact
E-mail
pshsinc@ptd.net
Telefoon
+001 (717)4456330
Website
http://www.pshsinc.com
Navigatieadres
Google coördinaten
40.21577, -75.97503
map Open kaart