Armadillo Resort

Meer foto's (11)

Kenmerken

Algemeen

  • Commerciële camping

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Beschrijving

Het Armadillo Resort is het snelstgroeiende optionele resort voor kleding in het gebied en beslaat 50 hectare prachtig, bebost land op slechts 20 minuten ten noorden van Weatherford, Texas. Het resort is geschikt voor zowel gezinnen als stellen en alleenstaanden. Kinderen worden verwelkomd, beschermd en aangemoedigd om te bloeien in de gezonde, familiale omgeving.

De faciliteiten en activiteiten in het Armadillo Resort weerspiegelen de totale betrokkenheid voor alle leeftijden. Gedurende de warme Late lente en de zomermaanden kun je een spelletje naakt watervolleybal spelen in een van onze twee zwembaden. Het is geweldig!

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Op basis van de bovenstaande scores berekenen we een algemeen cijfer. Je hoeft dan ook niet ieder onderdeel te beoordelen.

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Adresgegevens
400 Perkins Road
TX 76487 Poolville
Texas
Verenigde Staten
Contact
E-mail
armadilloresort@gmail.com
Telefoon
+001 (817)5996833
Website
http://www.thearmadilloresort.com
Navigatieadres
Google coördinaten
32.92686, -97.91896
map Open kaart