Armadillo Resort

Wordt lid

Kenmerken

Algemeen

  • Commerciële camping

Beschrijving

Het Armadillo Resort is het snelstgroeiende optionele resort voor kleding in het gebied en beslaat 50 hectare prachtig, bebost land op slechts 20 minuten ten noorden van Weatherford, Texas. Het resort is geschikt voor zowel gezinnen als stellen en alleenstaanden. Kinderen worden verwelkomd, beschermd en aangemoedigd om te bloeien in de gezonde, familiale omgeving.

De faciliteiten en activiteiten in het Armadillo Resort weerspiegelen de totale betrokkenheid voor alle leeftijden. Gedurende de warme Late lente en de zomermaanden kun je een spelletje naakt watervolleybal spelen in een van onze twee zwembaden. Het is geweldig!

Adresgegevens

Adres

400 Perkins Road
TX 76487 Poolville
Texas
Verenigde Staten

Navigatieadres

Google coördinaten
32.92686, -97.91896
map Open kaart

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

LET OP: Beoordeel alléén de onderdelen die op deze locatie aanwezig zijn. Is er bijvoorbeeld geen zwemgelegenheid, geef dan geen beoordeling voor het onderdeel ‘zwemmen’. Anders trekt deze beoordeling onterecht het gemiddelde cijfer omlaag.

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Contactinformatie

E-mail
armadilloresort@gmail.com
Telefoon
+001 (817)5996833
Website
http://www.thearmadilloresort.com