Naturistencamping Abbott’s Glen

Meer foto's (5)

Kenmerken

Algemeen

  • Clothing optional

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen met hun jaarkaart ledenvoordeel bij accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Ontdek hier alle ledenvoordelen!

Wil jij ook toegang tot deze en alle andere blootlocaties ter wereld? Word dan ook lid van NFN Open & Bloot

NAJAARSACTIE 2021

Maak gebruik van de actie en je bent de rest van het jaar 2021 gratis lid van NFN Open & Bloot! Profiteer van ledenvoordelen wereldwijd en in de webshop, ontvang ons magazine UIT! in december en draag bij aan de instandhouding, promotie en acceptatie van naaktrecreatie in Nederland. *Deze actie is geldig vanaf 4 oktober 2021 en er zijn lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Beschrijving

Abbott’s Glen is een klein clothing-optional resort van 20 hectare in de omgeving van Halifax. Dit resort ligt in de staat Vermont in de Verenigde Staten. Het terrein is het hele jaar geopend en kan in de winter tevens gebruikt worden als uitvalsbasis voor een skitripje. Creditcards worden geaccepteerd. Aangesloten bij de AANR. Reserveren verplicht.

Faciliteiten en mogelijkheden Naturistencamping Abbott’s Glen

Verhuur van kamers, kampeerplaatsen voor tent en vouwwagen, meer, jacuzzi, restaurant (vrijdag en zaterdag), volleybalveld, badminton, clubhuis.

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Op basis van de bovenstaande scores berekenen we een algemeen cijfer. Je hoeft dan ook niet ieder onderdeel te beoordelen.

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Adresgegevens
3542 Vt. Rte. 112
VT 05342 Jacksonville
Florida
Verenigde Staten
Contact
E-mail
aglenvt@earthlink.net
Telefoon
+001 (802)3682525
Website
http://www.abbottsglen.com
Navigatieadres
Google coördinaten
42.77852, -72.75931
map Open kaart