Naaktstrand Playa de Cantarriján

8
Zeer goed 1 review
Wordt lid

Kenmerken

Algemeen

 • Aan zee
 • Zandstrand
 • Kiezelstrand
 • Gratis toegang
 • Parkeren op < 1 km

Faciliteiten

 • Eetgelegenheid
 • Toilet
 • Verhuur ligbedden en parasols

Beschrijving

Algemene informatie over naaktstrand Playa de Cantarriján

Naaktstrand Playa de Cantarriján ligt bij Acantilados de Maro-Cerro Gordo, ten westen van La Herradura, dichtbij Almunecar. De twee kiezelbaaien worden afgeschermd door hoge kliffen. Helder water.

Het eerste strand is met name gemengd en beschikt over voorzieningen (parasols, ligstoelen, douches, twee restaurants). Het tweede strand is meer ongerept, meer een kiezelstrand en meer naturistisch.

Routebeschrijving naar naaktstrand Playa de Cantarriján

via een steile weg tot aan de parkeerplaats van de N-340 aan de kust. Vervolgens per minibus. Vanaf Nerja, aan de kustweg N-340. De afslag naar het naaktstrand Playa de Cantarriján wordt goed aangegeven, direct na het bord ”Provincia de Granada” en voor de tunnel Cerro de Gordo. Of volg de A-7 tot aan Almuñecar Oeste-La Herradura, vervolgens afslaan naar de N-340 richting Nerja voor ongeveer 8 km.

Adresgegevens

Adres

La Herradura
Anadalucia (Granada)
Spanje

Navigatieadres

Google coördinaten
36.737498, -3.777195
map Open kaart

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

LET OP: Beoordeel alléén de onderdelen die op deze locatie aanwezig zijn. Is er bijvoorbeeld geen zwemgelegenheid, geef dan geen beoordeling voor het onderdeel ‘zwemmen’. Anders trekt deze beoordeling onterecht het gemiddelde cijfer omlaag.

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

8
  Blootvriendelijkheid
  8
  Hygiëne
  8
  Faciliteiten
  8
  Zwemmen
  8
  Eten en drinken
  8

Ook interessant (telt niet mee in de score)

  Ligging
  8
8

Heerlijk naakststrand

Ik bezocht de locatie Met vrienden

In 2017 en 2019 zijn we hier meerdere keren geweest en we hopen er binnenkort weer te zijn. In het hoogseizoen parkeer je boven bij de kustweg en ga je met een busje naar beneden; in het laagseizoen kun je de auto mee naar beneden nemen. Het eerste strand is gemengd. Je zou ook kunnen zeggen: vooral gekleed. De restaurants zijn wel heel fijn. 's Ochtends de lunch reserveren en dan heb je met de lunch een heerlijke paella of arroz negro. Het tweede strand is vrijwel geheel naturistisch. Het is altijd weer spannend of je tussen twee golven om de rots kunt heenlopen met droge voeten, maar dat mag de pret niet drukken.

  Blootvriendelijkheid
  8
  Hygiëne
  8
  Faciliteiten
  8
  Zwemmen
  8
  Eten en drinken
  8

Ook interessant (telt niet mee in de score)

  Ligging
  8

27 aug 2021 - Gilles

Contactinformatie

Contactinformatie

E-mail
Telefoon
Website
http://www.cantarrijan.com/