Naaktstrand Platja de Llevant

Wordt lid

Kenmerken

Algemeen

  • Geschikt naaktstrand
  • Clothing optional
  • Aan zee
  • Zandstrand
  • Gratis toegang
  • Parkeren op < 1 km

Faciliteiten

  • Eetgelegenheid
  • Toilet
  • Toezicht
  • Verhuur ligbedden en parasols

Beschrijving

Naaktstrand Platja de Llevant ligt op het mooie en naturisme vriendelijke eiland Formentera, op ruim een half uurtje varen van Ibiza. Een eiland zo groot als Terschelling met mooie en ruime zandstranden om heerlijk naakt te kunnen recreëren. Hoewel er geen officiële naaktstranden zijn zie je op de meeste stranden veel naturisten. Elk strand heeft wel z’n eigen charme. Naaktstrand Platja de Llevant ligt aan de oostelijke kust in het natuurpark Ses Salines d’Eivissa i Formentera ten zuiden van Platja Ses Illetes. Horeca en andere voorzieningen zijn te vinden bij Platja Ses Illetes in het noorden en bij de strandopgang van het restaurant Tanga in het zuiden. Platja Tanga ligt in het verlengde van Platja de Llevant waardoor je bij elkaar een kilometers lang strand tot je beschikking hebt waar je altijd wel een geschikt plekje vindt om heerlijk naakt te kunnen recreëren en waarlangs je ook lange strandwandelingen kunt maken. Er is gedeeltelijk toezicht en meestal geeft de strandvlag aan of het veilig zwemmen is.

Bereikbaarheid Naaktstrand Platja de Llevant

Naaktstrand Platja de Llevant ligt in het noorden van Formentera en is per auto bereikbaar via de PM-802-2 richting Ses Illetes.  Een onverharde zijweg, met wegwijzer Ses Illetes, leidt na 300 meter in noordelijke richting (langs zoutvelden) naar de ingang van het natuurpark Ses Salines. Fietsers en voetgangers mogen het reservaat gratis in maar mensen op de scooter of met de auto betalen hier parkeergeld. Volg 500 meter verder, bij de splitsing, de richting Llevant waarna de gravelweg na weer 500 meter eindigt bij restaurant Tanga. Ga daar op het strand linksaf (in noordelijke richting) maar richting het zuiden kun je ook al vrij snel naaktrecreanten tegen komen.

Naaktstrand Platja de Llevant in Spanje door jou bezocht?

Helaas hebben wij niet meer informatie over dit naaktstrand. Ben jij er geweest en heb je meer informatie voor BlootKompas!? Of heb je misschien zelfs foto’s van het naaktstrand? Deel het met ons via info@blootkompas.nl. Alvast bedankt!

Adresgegevens

Adres

07871 Sant Francesc de Formentera
Formentera
Balearen
Spanje

Navigatieadres

Google coördinaten
38.75251052228673, 1.437331187558342
map Open kaart

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

LET OP: Beoordeel alléén de onderdelen die op deze locatie aanwezig zijn. Is er bijvoorbeeld geen zwemgelegenheid, geef dan geen beoordeling voor het onderdeel ‘zwemmen’. Anders trekt deze beoordeling onterecht het gemiddelde cijfer omlaag.

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Contactinformatie

E-mail
Telefoon
Website