Naaktstrand Whale Beach

Kenmerken

Algemeen

  • Clothing optional

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen met hun jaarkaart ledenvoordeel bij accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Ontdek hier alle ledenvoordelen!

Wil jij ook toegang tot deze en alle andere blootlocaties ter wereld? Word dan ook lid van NFN Open & Bloot

NAJAARSACTIE 2021

Maak gebruik van de actie en je bent de rest van het jaar 2021 gratis lid van NFN Open & Bloot! Profiteer van ledenvoordelen wereldwijd en in de webshop, ontvang ons magazine UIT! in december en draag bij aan de instandhouding, promotie en acceptatie van naaktrecreatie in Nederland. *Deze actie is geldig vanaf 4 oktober 2021 en er zijn lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Beschrijving

Dit is een zo mooi plekje dat het tijdens het vakantieseizoen over het algemeen overspoeld is met niet-naturisten. Als je er binnen 20 m mensen in badkleding aantreft, is het misschien verstandig om te controleren of naaktzwemmen OK is… Er zijn vele andere plekje in de buurt, kijk dan ook rond op het schiereiland aan de noordelijke kant van de Matai Bay.

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Op basis van de bovenstaande scores berekenen we een algemeen cijfer. Je hoeft dan ook niet ieder onderdeel te beoordelen.

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Adresgegevens
Whale Beach
Nieuw-Zuid-Wales 2107 Nieuw-Zuid-Wales
Australië
Contact
E-mail
Telefoon
Website
Navigatieadres
Google coördinaten
-33.611116, 151.331329
map Open kaart