Naaktstrand Myrtle Beach

Wordt lid

Kenmerken

Algemeen

  • Geschikt naaktstrand
  • Clothing optional
  • Gratis toegang
  • Parkeren op < 1 km

Beschrijving

Naaktstrand Myrtle Beach in Australie is een onofficieel naaktstrand waar kleding optioneel is. Het strand is niet overdreven druk, zelfs niet in de vakantieperiodes. Het strand is redelijk lang.

Bereikbaarheid Naaktstrand Myrtle Beach

Sla net ten noorden van Batemans Bay in oostelijke richting over de Princes Highway naar Durras. Sla rechtsaf en loop achter het caravanpark door naar Old Coast Road. Ongeveer 1,5 km verderop aan deze weg vind je een parkeerplaats voor Myrtle Beach. Het is dan slechts een korte wandeling.

Routebeschrijving
De afslag Myrtle Beach, op de snelweg, ligt slechts 8 kilometer ten noorden van Batemans Bay, waar Myrtle Beach net voorbij South Durras in Murramarang National Park ligt.

Adresgegevens

Adres

South Coast
New South Wales
Australie

Navigatieadres

Google coördinaten
-35.6836705, 150.2983023
map Open kaart

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

LET OP: Beoordeel alléén de onderdelen die op deze locatie aanwezig zijn. Is er bijvoorbeeld geen zwemgelegenheid, geef dan geen beoordeling voor het onderdeel ‘zwemmen’. Anders trekt deze beoordeling onterecht het gemiddelde cijfer omlaag.

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Contactinformatie

E-mail
Telefoon
Website