Naaktstrand Vrouwenpolder (Breezand)

8,3
Zeer goed 23 reviews

Kenmerken

Algemeen

 • Officieel naaktstrand
 • Aan zee
 • Zandstrand
 • Gratis toegang
 • Bereikbaar per OV

Faciliteiten

 • Eetgelegenheid

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Beschrijving

Wil je naaktstrand Vrouwenpolder in Veere (Zeeland) bezoeken? Op deze pagina vertellen we je er alles over. Allereerst goed om te weten: naaktstrand Vrouwenpolder staat goed aangegeven en is gratis toegankelijk. Lees onderaan deze pagina ook de ervaringen van andere bezoekers van naaktstrand Vrouwenpolder.

Algemene informatie over naaktstrand Vrouwenpolder

Dit strand ligt in de gemeente Veere. Eens een rijk havenstadje en nog altijd is het Middeleeuws centrum de moeite van het bezoeken waard. Veere is de enige gemeente in Nederland die vier verschillende gebieden heeft aangewezen voor naaktrecreatie: Neeltje Jans, Vrouwenpolder, Oostkapelle en Domburg (van noord naar zuid).

Oranjezon is een uitgestrekt natuurgebied in beheer van Het Zeeuwse Landschap. Het oorspronkelijk waterwingebied ligt tussen de dorpen Vrouwenpolder en Oostkapelle (gemeente Veere). Het gebied kenmerkt zich door bijzondere duinflora, reeën, damherten en mooie uitzichten. Goed om te wandelen dus!

Bij de ingang van het gebied is een automaat waar je een toegangskaart kan kopen. Van hieruit zijn ook verschillende wandelroutes uitgezet. Loop je vanaf de parkeerplaats via het pad direct naar de strandopgang, dan hoef je geen toegang te betalen.

Sfeer en faciliteiten naaktstrand Vrouwenpolder

Naaktstrand Vrouwenpolder ligt dichtbij naaktstrand Oostkapelle. Beiden zijn het makkelijkst te bereiken via strandopgang 72 (Oranjezon). Vanaf parkeerplaats Oranjezon gaat er een pad door de duinen en bereik je het strand via een lange trap. Loop je op het strand naar rechts, dan kom na ongeveer 600 meter je op naaktstrand Vrouwenpolder. Loop je naar links, dan kom je op naaktstrand Oostkapelle.

Naaktrecreatie is toegestaan op het strand tussen de strandovergangen 73 en 75. Het naaktstrand staat aangegeven met borden. In de duinen is het verboden om (naakt) te recreëren vanwege natuurbehoud. Hier wordt ook regelmatig op gecontroleerd en er worden boetes uitgedeeld. Het is een mooi en groot strand en ook geschikt om een stuk te wandelen. Goede natuurbeleving en relaxte sfeer.

Er zijn twee strandpaviljoens. Aloha Beach bij strandovergang 72 is dagelijks open. Aquarius bij strandovergang 75 is in het weekeind open en heeft een (biologische) kaart en eigengemaakte cakejes en hapjes. Op het strand zelf verder geen faciliteiten. Beide paviljoens zijn alleen toegankelijk in (bad)kleding.

Bel in geval van nood alarmnummer 112 of doe (bijv. in geval van overlast) een melding via 0900-8844 (politie).

Routebeschrijving naar naaktstrand Vrouwenpolder

Parkeerplaats auto: 51.58238, 3.58416 (parkeerplaats Oranjezon, betaald parkeren)
Fietsenstalling: 51.59131, 3.611 (vanuit Vrouwenpolder)
Bushalte: Vrouwenpolder, Veersedam Zuid (ov9292.nl) – loopafstand bijna 4 km enkele reis, waarvan grootste deel over het strand

Heb jij foto’s van naaktstrand Vrouwenpolder in Zeeland?

Ben jij op dit naaktstrand geweest en heb je geschikte foto’s voor BlootKompas!? Deel het met ons via info@blootkompas.nl. Alvast bedankt!

Help anderen met jouw ervaring over naaktstrand Vrouwenpolder

Bijna iedereen op onze website kijkt eerst naar de beoordeling van een blootlocatie voordat ze deze bezoeken. Dus daarom zouden we je willen vragen of je misschien een review over de door jou bezochte blootlocatie(s) zou willen schrijven? Wie weet help jij zo iemand bij het maken van zijn/haar keuze! Je kunt een review achterlaten onderaan deze pagina. Alvast bedankt!

Houd je (naakt)strand schoon!

Natuurlijk hebben wij milieu en natuur hoog in ons vaandel staan! Het ligt in onze aard om geen afval op het (naakt)strand achter te laten. Vaak vind je hier ook prullenbakken. Zijn deze vol of staan ze er een keer niet? Neem dan jouw afval mee en laat het niet achter! Alleen zo dragen we ons steentje bij aan een schoon strand en een schone zee! NFN Open & Bloot is partner van Green Deal Schone Stranden.

Sluit je aan bij NFN Open & Bloot

Locatievinder BlootKompas! is een product van NFN Open & Bloot; de belangenbehartiger voor naaktrecreatie in Nederland. Je kunt op ons rekenen als het gaat om de promotie van naaktrecreatie en behoud en uitbreiding van naaktstranden en andere mooie openbare recreatieplekken in Nederland.

Sluit je met één klik aan bij NFN Open & Bloot – zo kun je bloot blijven genieten op de mooiste plekjes van Nederland. Dat kan al voor € 2,50 per maand. Meer informatie over het lidmaatschap.

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

LET OP: Beoordeel alléén de onderdelen die op deze locatie aanwezig zijn. Is er bijvoorbeeld geen zwemgelegenheid, geef dan geen beoordeling voor het onderdeel ‘zwemmen’. Anders trekt deze beoordeling onterecht het gemiddelde cijfer omlaag.

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

8,3
  Blootvriendelijkheid
  8,4
  Hygiëne
  8,8
  Prijs / kwaliteit
  7,8
  Faciliteiten
  7,8
  Zwemmen
  9,5
  Staat van het sanitair
  8,7
  Eten en drinken
  7,4

Ook interessant (telt niet mee in de score)

  Ligging
  8,9
  Kindvriendelijkheid
  7,5
  Geschikt voor mindervaliden
  2,9
6,7

Twee stranden

Ik bezocht de locatie Met partner

Er zijn inderdaad twee stroken strand beschikbaar voor naakt recreatie. Breezand hoort daar niet bij. Het eerste bereik je via camping Oranjezon met de daarnaast gelegen parkeerplaats en lange opgang naar de duinen. Je komt het strand op bij strandtent Aloha Beach, links af is het naaktstrand. Prachtig met brede duinstrook. Hier waren wij vorige week. Naast veel wind ook veel mannen die duidelijk iets zochten. Lang dachten we dat er weer iemand iets kwijt was. Ongemakkelijk. Het tweede strand bereik je via de opgang Oostkapelle strand vanaf het gelijk genoemde veel grotere parkeerterrein. Bij de piraat rechtsaf tot voorbij tent 'Zeecafé'. daar begint het naaktstrand Oostkapelle. Dit heeft ook een eigen opgang, dan moet je daar via het duingebied naartoe [via de paden]. Daar waren we vorig jaar een keer, goede ervaring. U kunt het goed zien op google maps.

  Blootvriendelijkheid
  4
  Faciliteiten
  8
  Zwemmen
  8

Ook interessant (telt niet mee in de score)

  Ligging
  10
  Kindvriendelijkheid
  2
  Geschikt voor mindervaliden
  2

25 jul 2021 - Jaap

7,7

Mooi strand

Ik bezocht de locatie Met partner

Er naar toe rijden met de auto was wel een dingetje. Auto geparkeerd bij Camping de Zandput van Roompot vakanties Slagboom naar de parkeerplaats van de winkel stond open. Niet helemaal de bedoeling, wel gratis parkeren, en via de camping gelopen (Google maps wees ons de weg) en aan het eind van de camping op het wandel/fiets pad Strand-vrouwenpolder richting de zee gelopen. Met de trap naar beneden en links af over het strand. Vanaf eetgelegenheid Aquarius (was gesloten) begint het naakststrand. Redelijk goed bezocht, wel rustig. Best wel een eindje lopen, maar de moeite waard! Douche en drinkwater aanwezig! PS: zou niet weten waar anders de auto te parkeren

  Blootvriendelijkheid
  10
  Hygiëne
  8
  Prijs / kwaliteit
  6
  Faciliteiten
  8
  Zwemmen
  10
  Staat van het sanitair
  6
  Eten en drinken
  6

Ook interessant (telt niet mee in de score)

  Ligging
  8
  Kindvriendelijkheid
  6
  Geschikt voor mindervaliden
  2

09 jun 2021 - Peter

Reactie NFN Open & Bloot - Een andere parkeeroptie is de parkeerplaats Oranjezon (zie routebeschrijving).

09 jun 2021 - Peter

7,4

Parkeertarieven Oranjezon flink gestegen in 2021

Ik bezocht de locatie Met partner

De parkeertarieven in 2021 zijn flink gestegen. Voor natuurgebied Oranjezon, aan parking camping Oranjezon zijn de huidige tarieven: 2,40€ per uur. Kost je dus al heel wat voor een late namiddag strand. Het maximum dagtarief is 12€, wat wel weer aanvaardbaar is. Betalen is van 1 maart tot 31 oktober tussen 9u 's ochtends en 9u 's avonds.

  Blootvriendelijkheid
  8
  Hygiëne
  8
  Prijs / kwaliteit
  6
  Faciliteiten
  6
  Zwemmen
  8
  Staat van het sanitair
  8
  Eten en drinken
  8

Ook interessant (telt niet mee in de score)

  Ligging
  10
  Kindvriendelijkheid
  8
  Geschikt voor mindervaliden
  8

01 jun 2021 - Ralph

9,4

Verwarrend.

Ik bezocht de locatie Alleen

Vrouwenpolder heeft 2 naaktstranden. De ene is Breezand, kleiner strandje, de andere is Oranjezon, het grotere strand. Reviews van de 2 stranden staan hier door elkaar onder de naam Vrouwenpolder en dat schept verwarring. Zo zegt de ene er zijn geen toiletten, ( klopt voor Breezand ) De ander zegt er zijn wel toiletten ( wat dan weer klopt voor Oranjezon). Zou goed zijn dat Blootkompas beide strandjes uitsplitst. Want er zijn verschillen, Breezand is makkelijk te bereiken per fiets vanaf De Zandput, fietsenstalling bij de duinen. Terwijl bij Oranjezon de fietsenstalling bij de ingang van oude water pompstation is, en je dan nog 1 kilometer moet lopen naar strand.

  Blootvriendelijkheid
  10
  Hygiëne
  10
  Prijs / kwaliteit
  10
  Faciliteiten
  10
  Zwemmen
  10
  Staat van het sanitair
  10
  Eten en drinken
  6

Ook interessant (telt niet mee in de score)

  Ligging
  10
  Kindvriendelijkheid
  6
  Geschikt voor mindervaliden
  2

29 apr 2021 - Johan

(reactie BlootKompas!) Beide stranden hebben een aparte pagina op BlootKompas: Vrouwenpolder en Oostkapelle. Ter verduidelijking hebben we de namen aangepast in Vrouwenpolder (Breezand) en Oostkapelle (Oranjezon).

29 apr 2021 - Johan

10

Heerlijk strand (ook op 1 januari :-) )

Ik bezocht de locatie Met partner

We komen hier een paar keer per jaar, als het even kan ook bij de naturistische Nieuwjaarsduik. Het is 80 km van onze woonplaats en van het parkeerterrein naar het strand is nog een stevig eindje lopen met al je strandspullen. Maar dan nog is het de moeite. Wellicht omdat het zover lopen is, is het er netjes en rustig. Het naaktgedeelte is vlak bij Aloha Beach club waar je (gekleed) de nodige heerlijke dingen kunt kopen. Op het strand zijn toiletten en een douche met watertap. Je kunt een plekje zoeken aan het water, of meer tussen de duinen. En heb je nog niet genoeg gelopen, dan kun je een heel eind in je blootje wandelen naar het strand van Oostkappelle. We zouden willen dat we dichterbij woonden om het vaker te bezoeken.

  Blootvriendelijkheid
  10
  Hygiëne
  10
  Prijs / kwaliteit
  10
  Faciliteiten
  10
  Zwemmen
  10
  Staat van het sanitair
  10
  Eten en drinken
  10

Ook interessant (telt niet mee in de score)

  Ligging
  6
  Kindvriendelijkheid
  10
  Geschikt voor mindervaliden
  2

30 mrt 2021 - Herman

10

Rustig bloot

Ik bezocht de locatie Alleen

Geweldig strand. Ook voor mannen alleen ( blijft een issue)

  Blootvriendelijkheid
  10
  Hygiëne
  10
  Prijs / kwaliteit
  10
  Faciliteiten
  10
  Zwemmen
  10
  Staat van het sanitair
  10
  Eten en drinken
  10

Ook interessant (telt niet mee in de score)

  Ligging
  10
  Kindvriendelijkheid
  10
  Geschikt voor mindervaliden
  2

29 mrt 2021 - Gerard

10

Mijn/ons favoriete strand tot nu toe

Ik bezocht de locatie Met vrienden

Vorige zomer tussen aoril en augustus zijn wij 6 keer naar dit strand gegaan . De wandeling via Oranjezon is,erg mooi maar wel pittig als,je bepakt en bezakt bent. Er zit een flinke trap in de,route. Op het zeer grote strand zijn toiletten

  Blootvriendelijkheid
  10
  Hygiëne
  10
  Prijs / kwaliteit
  10
  Faciliteiten
  10
  Zwemmen
  10
  Staat van het sanitair
  10
  Eten en drinken
  10

Ook interessant (telt niet mee in de score)

  Ligging
  10
  Kindvriendelijkheid
  8
  Geschikt voor mindervaliden
  4

23 mrt 2021 - Klazina

6,3

een heel rustig naaktstrand

Ik bezocht de locatie Met partner

Dit naaktstrand is het best te bereiken met de fiets. Je kan je fiets kwijt bij het einde van duinovergang de Zandput die naast de gelijknamige camping loopt. Dan ga je over het strand tot Aquarius en vanaf daar heb je een heel rustig strand, het ene jaar wat breder dan het andere. Aquarius is heel zelden open. Daar kan je best niet op rekenen. Er zijn geen toiletten op het naaktstrand, maar wel een douche. Je mag dit naaktstrand niet verwarren met het naaktstrand van Oranjezon.

  Blootvriendelijkheid
  10
  Hygiëne
  10
  Prijs / kwaliteit
  2
  Faciliteiten
  4
  Zwemmen
  10
  Eten en drinken
  2

Ook interessant (telt niet mee in de score)

  Ligging
  8
  Kindvriendelijkheid
  10
  Geschikt voor mindervaliden
  4

22 mrt 2021 - Jan Tilburgs

9,1

rust en ruimte

Ik bezocht de locatie Met partner

Een mooi, schoon en groot strand, gelegen tussen Vrouwenpolder en Oostkapelle. Vanuit Oostkapelle is de toegang iets eenvoudiger. Parkeerplaats onder aan de Duinen (niet gratis) en na duinovergang genomen te hebben stuk naar rechts lopen.(zonder trappen!!) Vanaf Vrouwenpolder-Emmaweg moet er eerst nog een lang (wel mooi) pad door de duinen genomen worden alvorens via een lange trap en nog stukje tegelpad het strand bereikt kan worden. Meteen bij het strand een goed restaurant en direct daarna begint naturistenstrand. Vanwege het grote en zeer langgerekte strand kan naar wens op druk en minder druk gedeelte worden gerecreëerd. Vanwege de weidsheid van het strand is een vrij lange strandwandeling in je blootje ook mogelijk.

  Blootvriendelijkheid
  10
  Hygiëne
  10
  Prijs / kwaliteit
  10
  Faciliteiten
  8
  Zwemmen
  10
  Staat van het sanitair
  8
  Eten en drinken
  8

Ook interessant (telt niet mee in de score)

  Ligging
  8
  Kindvriendelijkheid
  6
  Geschikt voor mindervaliden
  2

08 feb 2021 - Dick de Heus

8,9

Prachtig ruimtelijk strand met houten golfbrekers in zee

Ik bezocht de locatie Met kinderen t/m 4 jaar

We moesten er wat moeite voor doen, vrij duur parkeren, dik 1 kilometer lopen vanaf de parkeerplaats, en toen ook nog met onze bolderkar een hoge trap af, maar dan heb je ook wat. Een schitterend mooi strand van ongeveer wel 3 kilometer lang. En met goede voorzieningen, als een strandpaviljoen Aloha, een 4 tal toiletten, strandwacht was aanwezig, en ook was er een douchepaal. Vlak na het bord naaktstrand, zijn we gaan liggen op korte afstand van de zee. Door het opkomende water moesten we later wel een keer opschuiven richting duinen. Hoewel het hartje zomer was , was het strand zeker niet overvol. We zijn nog een stuk richting Oost Kapelle over strand gaan lopen, en het word dan steeds minder druk, die richting op. Hoewel er in de media steeds berichten zijn over sex activiteiten in de duinen, merk je daar op het vlakke strand dus helemaal niks van. Mensen die daar over klagen, zijn dus waarschijnlijk zelf ook in die duinen geweest, hoewel die verboden te betreden zijn. Weinig golfslag die dag, dus het Noordzee water was mooi schoon. Ook geen kwallen gezien die dag in het water. Kortom een echte aanrader dit strand.

  Blootvriendelijkheid
  10
  Hygiëne
  8
  Prijs / kwaliteit
  10
  Faciliteiten
  8
  Zwemmen
  10
  Staat van het sanitair
  8
  Eten en drinken
  8

Ook interessant (telt niet mee in de score)

  Ligging
  10
  Kindvriendelijkheid
  10
  Geschikt voor mindervaliden
  2

12 dec 2020 - Johan

6

Ontmoetingsplaats voor sex

Ik bezocht de locatie Alleen

Vanuit Oranjezon loop je zo door de duinen naar het strand. Een groot minpunt is dat er links en rechts openlijk sex plaatsvindt in de duintjes bij het strand door veelal homofiele mannen. Storend als je voor de rust en natuur komt en al helemaal vervelend als je met kinderen bent. Jammer dat daar niet op wordt gelet,

  Blootvriendelijkheid
  2
  Hygiëne
  8
  Prijs / kwaliteit
  4
  Faciliteiten
  4
  Zwemmen
  8
  Staat van het sanitair
  8
  Eten en drinken
  8

Ook interessant (telt niet mee in de score)

  Ligging
  10
  Kindvriendelijkheid
  2
  Geschikt voor mindervaliden
  2

20 sep 2020 - M.

7,3

Niet veilig voor heteromannnen

Ik bezocht de locatie Alleen

Als heteroman is het helemaal niet aangenaam. Zelfs als je met een vriendin bent. Je wordt heel de tijd aangekeken. De homo's stappen gewoon frank op je af en spreken je zomaar aan. 's avonds laat bij de duinen plots 2 homo's voor en 2 homo's achter me op 1m afstand. Volgende keer spreek ik ze aan en stel vragen aan ze. Dit wat niet de bedoeling is, je komt naar het strand om te rusten en te genieten, niet om telkens je grenzen aan te geven.Jammer dat sommigen zo'n gedrag vertonen. Ik ben bij de gezinnen gaan liggen. Het is een prachtig gebied.

  Blootvriendelijkheid
  2
  Faciliteiten
  10
  Zwemmen
  10

Ook interessant (telt niet mee in de score)

  Ligging
  10

04 jul 2020 - Ge

9

Gisterennamiddag sinds lang naar Vrouwenpolder geweest, wegens files onderweg pas om 16u aangekomen. Vorige keer dat we er waren, stond er op het strand nabij strandbar Aloha een bord "Naaktstrand", maar dat is er nu niet meer. Er was dus twijfel waar precies naaktrecreatie toegestaan was ... Er was weinig beweging, de meesten wandelden er met de hond, net als wij. We zijn richting Oostkapelle gewandeld. Na enige tijd toch uit de kleren gegaan, het was nogal fris maar wel best te doen. De wind kwam uit het Oosten en sloeg op de rugzak. Na een lange wandeling toch moeten vaststellen dat ik de enige naaktrecreant was. Net voor het strandcafé de broek netjes terug aangedaan, want bij gebrek aan andere (naakt)recreanten onderweg wist ik niet of naakt daar toegestaan is. Hoewel het zalig was om naakt in de wind te lopen, voelde het wel eigenaardig aan dat alle anderen er gekleed liepen, maar ik werd alvast niet begluurd. Mijn partner liep er ook gekleed bij omdat zij het eerder fris had. Wegens andere activiteiten tijdens de paasvakantie waren de kinderen er niet bij. Na een pintje in het strandcafé, zijn we teruggekeerd richting Vrouwenpolder, deze keer gekleed want het was al wat later en de wind kwam nu frontaal. Het is een prachtige kilometerslange zandstrook. Bij aankomst was het laagwater, dus nog meer strand. Hoewel het bij ons in België absoluut slechter is qua mogelijkheden voor naaktrecreatie, denk ik dat de tolerantie tussen textiel- en naaktrecreanten groter zou mogen zijn. Vandaag de dag is naaktheid in Nederland immers geen hot-topic meer. Naakt en textiel zouden dus best op hetzelfde strand kunnen. Dat zou voor iedereen bijkomend recreatiegebied opleveren. Wat ik echter liever niet zie is openlijke seks op een gedeeld publiek strand. Daarmee bedoel ik niet dat je als naaktrecreant niet even zou mogen knuffelen of kussen, dat doen textielrecreanten immers ook op het strand. Met seks is niets mis, maar ik bedoel dat je voor deze activiteiten beter een strand met gelijkgezinden opzoekt. Dat lijkt mij alvast wat spannender en vooral ... er wordt dan minder over geklaagd. Er wordt door de Nederlandse Federatie voor Naturisme heel wat strijd geleverd omtrent het behoud van naaktstranden. De swingers en de gay's die gewone naaktstranden gebruiken voor hun activiteiten, moeten beseffen dat dit al menigmaal de aanleiding is geweest tot het sluiten van een naaktstrand. De NFN dweilt dan met de kraan open. Wegens de vele echtscheidingen komen een groot aantal naaktrecreanten alléén te staan, waarbij het de allééngaande man is die op een naaktstrand ten onrechte niet of moeilijk getolereerd wordt, net omwille van de vele geruchten over swingen en gay's die de ronde doen. Dus, voor wat mij betreft, kunnen de swing- en de gay-activiteiten beter naar aparte "aangeduide" stranden of (zeer) afgelegen stroken voor gelijkgezinden gekanaliseerd worden, zodat gezinnen er niet onvrijwillig en ongewild mee te maken krijgen. "Toevallige wandelaars" die de bordjes "seksstrand" opmerken, en er graag mee kennismaken, kunnen die oorden dan alsnog vrijwillig opzoeken. Wij hebben gisteren op de hele strook tussen Aloha en het strandcafé tussen 16u00 en 19u45 alvast niets gemerkt van enige swing- of gay-activiteit. Als het er al zou zijn geweest, dan was het alvast heel goed afgeschermd.

  Blootvriendelijkheid
  10
  Hygiëne
  10
  Faciliteiten
  8
  Eten en drinken
  8

Ook interessant (telt niet mee in de score)

  Ligging
  8
  Kindvriendelijkheid
  10

21 apr 2019 - AirKaa

9

Dit strand is super, enige minpuntje is de lange loopafstand van de parking. Maar je loopt door natuurgebied en dat maakt veel goed, En de meidoornbloemen langs het pad ruiken zo heerlijk. Bij de strandopgang ligt paviljoen Aloha, waar geen naakt is toegestaan, honderd meter verderop bij de wc begint het naaktstrand. Mensen die zich storen aan gay activiteiten in de duinen hebben dat aan zichzelf te wijten, de duinen zijn namelijk verboden gebied ,dus blijf je daar weg , dan heb je er ook geen last van.Het strand loopt vanaf Aloha 3 kilometer door in richting van Oostkapelle, en hoe verder van de strandpaviljoen hioe rustiger het strand word. Wilje veel privacy loop dan door tot aan 2de of 3de rij paalhoofden in zee, dan heb je echt een strand voor jezelf alleen.

  Blootvriendelijkheid
  10
  Hygiëne
  10
  Faciliteiten
  8
  Eten en drinken
  8

Ook interessant (telt niet mee in de score)

  Ligging
  10
  Kindvriendelijkheid
  7

10 jan 2019 - James

Vreselijk naaktstrand. Het is een ontmoetingsplaats voor homo's en daar kan geen oog aan ontsnappen. Voortdurend gedoe in de duinen, daar kan je als gezin echt niet meer genieten van de duinen en de zon. Kinderen kunnen in die duinen niet meer ongestoord spelen. Mannen zijn voortdurend op zoek. Staren je aan, lopen rond met een stijve. Vreselijke plek. Echt heel spijtig dat gewoon naakt genieten van de zon, de zee en het strand resulteert in een seksstrand.

Ook interessant (telt niet mee in de score)

16 jul 2018 - sylvie

8,8

Mijn persoonlijke ervaring is, dat als je middels oranje zon naar het naaktstrand gaat er geen enkele belemmering is. De sfeer die daar heerst geeft rust en geborgenheid. Wat vooral mij zo aanspreekt is dat we door naakt te zijn, gelijk zijn aan elkaar. Ben zelf een kerkelijk opgevoed persoon maar dat weerhoud mij er niet van, hier te vertoeven.

  Blootvriendelijkheid
  10
  Hygiëne
  10
  Faciliteiten
  8
  Eten en drinken
  7

Ook interessant (telt niet mee in de score)

  Ligging
  8
  Kindvriendelijkheid
  10

03 jul 2018 - Cees Boone

6,7

Gisteren op een door de weekse dag naar dit strand geweest. Strand is mooi breed en schoon. De wandeling ernaar toe is een leuke wandeling door de duinen. Er is een strandtent. Allemaal top. Maar in de duinen lopen veel mannen heen en weer die regelmatig als stokstaartje staan te kijken. Later op de middag rond 16:00 nam de drukte van deze mannen sterk toe en werd het echt vervelend. Ongegeneerd gluren. Ik zie eigenlijk nooit stijve piemels op het naaktstrand, maar hier wel. Volgende keer maar weer een ander stranje proberen.

  Hygiëne
  6
  Faciliteiten
  6
  Eten en drinken
  8

Ook interessant (telt niet mee in de score)

  Ligging
  8
  Kindvriendelijkheid
  4

21 jun 2018 - Rob

7,5

Via Oranjezon is het naaktstrand onbereikbaar voor invaliden en mensen die slecht ter been zijn, vanwege de steile en hoge trap in de duinen. Via Oostkapelle is het naaktstrand voor mindervaliden wel goed bereikbaar. Je moet betaald parkeren op een parkeerterrein aan het einde van de Duinweg, dan is er een breed betonpad door de duinen. Vanaf het strandpaviljoen liggen er vlonders tot aan het naaktstrand.

  Blootvriendelijkheid
  9
  Hygiëne
  7
  Faciliteiten
  7
  Eten en drinken
  7

Ook interessant (telt niet mee in de score)

  Ligging
  10
  Kindvriendelijkheid
  8

02 mrt 2018 - Johan

7

In Vrouwenpolder heb je twee naaktstranden met daartussen enkele honderden meters textielstrand in de buurt van Oranjezon. Bij Aquarius is het heel rustig, maar het strand wordt er bij hoog water elk jaar nog smaller. Het strandpaviljoen is maar zelden geopend. Bij Oranjezon heb je een breed strand en het strandpaviljoen Aloha Beach is wel regelmatig open. Vanaf Oranjezon kan je helemaal naakt verder wandelen tot het naaktstrand van Oostkapelle.

  Blootvriendelijkheid
  8
  Hygiëne
  8
  Faciliteiten
  6
  Eten en drinken
  6

Ook interessant (telt niet mee in de score)

  Ligging
  8
  Kindvriendelijkheid
  8

24 nov 2017 - Jan

7,5

Vrouwenpolder:het paviljoen Aquarius is telkens gesloten als ik er kom (3x achtereenvolgens....) tof strand, hondenloop te kort richting Domburg.

  Blootvriendelijkheid
  9
  Hygiëne
  7
  Faciliteiten
  8
  Eten en drinken
  6

Ook interessant (telt niet mee in de score)

  Ligging
  8
  Kindvriendelijkheid
  8

19 aug 2016 - willem de ryk

8

Strand bij Vrouwenpolder is groot en er is genoeg plaats voor naaktrecreatie. Mooie lange naturistische wandeling te maken richting Oostkappele. Er zijn toiletten en douches beschikbaar. Eten en drinken mogelijk (gekleed) bij strandpaviljoen. strand is niet bereikbaar voor minder validen bij overgang camping Oranjezon

  Blootvriendelijkheid
  8
  Hygiëne
  8
  Faciliteiten
  8
  Eten en drinken
  8

Ook interessant (telt niet mee in de score)

  Ligging
  8
  Kindvriendelijkheid
  9

18 aug 2015 - onno

Contactinformatie

Adresgegevens
Vrouwenpolder (gemeente Veere)
Zeeland
Walcheren
Nederland
Navigatieadres
Google coördinaten
51.59416, 3.59601
map Open kaart