Naaktstrand Vico Road

Kenmerken

Algemeen

  • Geschikt naaktstrand
  • Clothing optional
  • Aan zee
  • Gratis toegang

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Beschrijving

Naaktstrand Vico Road in Ierland is een kleine zwemplek even buiten het dorp Dalkey, niet ver van Dun Laoghaire. Het ligt in de Ierse provincie Leinster.

Bereikbaarheid Naaktstrand Vico Road

Let op: het pad naar de zwemplek is steil. Deze plek is niet geschikt voor kinderen, ouderen of mensen met een handicap.
Neem het pad naar de inham: er is veel slijtage geconstateerd en het pad is erg smal, wees dus voorzichtig.

Sla in Dalkey af de Sorrento Road in en neem de kustweg naar rechts (Vico Road). Het zwemstrand staat aangegeven. Loop over de voetbrug en volg het pad. Links gaat een pad naar de kleedhokjes en duikplank. Deze kleding facultatieve zwemplek wordt gebruikt door naturisten. Naturisten en geklede bezoekers verdragen elkaar goed. Er is ook een rotsige inham rechts om de hoek, ideaal voor zonaanbidders.

Heb jij foto’s van Naaktstrand Vico Road in Ierland?
Ben jij op dit naaktstrand geweest en heb je geschikte foto’s voor BlootKompas!? Deel het met ons via info@blootkompas.nl. Alvast bedankt!

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

LET OP: Beoordeel alléén de onderdelen die op deze locatie aanwezig zijn. Is er bijvoorbeeld geen zwemgelegenheid, geef dan geen beoordeling voor het onderdeel ‘zwemmen’. Anders trekt deze beoordeling onterecht het gemiddelde cijfer omlaag.

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Adresgegevens
Dalkey
Leinster
Ierland
Contact
E-mail
Telefoon
Website
Navigatieadres
map Open kaart