Naaktstrand Clonakilty Bay

Kenmerken

Algemeen

  • Geschikt naaktstrand
  • Aan zee
  • Gratis toegang

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Beschrijving

Naaktstrand Clonakilty Bay vind je in het zuiden van Ierland. De kust van Roaring Water Bay, na Lough Hyne even voorbij Skiberdeen, en van het schiereiland Beare heeft talloze verlaten stranden. De Cove is beschermd door een rif en zit soms vol met slierten zeewier. Kijk uit voor sterke stroming!

Bereikbaarheid Naaktstrand Clonakilty Bay

Naaktstrand Clonakilty Bay vind je bij Dunowen, ook wel Duneen genoemd, eindigt bij een rotsige klif, er komen dus weinig mensen langs. Even verderop liggen Dunny Cove en Sandy Cove. Meer westwaarts richting Glandore ligt de rotsachtige Prison Cove. Aan de oostkant is een geschikte inham bij het dorp Ring. Sla over de brug in het dorp rechtsaf en volg de kustweg met het eiland Inchadoney rechts van u. Na een tijdje draait de weg landinwaarts de heuvel op. Halverwege op de heuvel gaat een smal weggetje naar rechts bijna helemaal tot aan de beschutte rotsachtige inham. Laat de auto staan en neem het voetpad dat naar links draait en afdaalt. Verder langs deze heuvelachtige weg staat een bord naar Simon’s Cove, langs de landtong naar South Ring, vanwaar een smal pad naar zee gaat.

Heb jij foto’s van naaktstrand Clonakilty Bay in Munster in Ierland?
Ben jij op dit naaktstrand geweest en heb je geschikte foto’s voor BlootKompas!? Deel het met ons via info@blootkompas.nl. Alvast bedankt!

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Op basis van de bovenstaande scores berekenen we een algemeen cijfer. Je hoeft dan ook niet ieder onderdeel te beoordelen.

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Adresgegevens
Munster
Ierland
Contact
E-mail
Telefoon
Website
Navigatieadres
map Open kaart