Naaktstrand Inch

Kenmerken

Algemeen

  • Geschikt naaktstrand
  • Aan zee
  • Gratis toegang

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Beschrijving

Naaktstrand Inch ligt aan de zuidkant van het schiereiland Dingle en is een van de beste stranden van Ierland. Dit naaktstrand is meer dan drie kilometer lang en ligt aan de duinen.

Bereikbaarheid Naaktstrand Inch

Naaktstrand Inch bereik je als volgt:  verlaat de N70 vanaf Tralee bij Castlemaine en ga de R561 op. Rijd nog 19 kilometer/12 mijl verder naar het dorp Inch. Loop zo’n 800 meter tot voorbij het textielstrand.

Heb jij foto’s van naaktstrand Inch in Ierland?
Ben jij op dit naaktstrand geweest en heb je geschikte foto’s voor BlootKompas!? Deel het met ons via info@blootkompas.nl. Alvast bedankt!

 

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

LET OP: Beoordeel alléén de onderdelen die op deze locatie aanwezig zijn. Is er bijvoorbeeld geen zwemgelegenheid, geef dan geen beoordeling voor het onderdeel ‘zwemmen’. Anders trekt deze beoordeling onterecht het gemiddelde cijfer omlaag.

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Adresgegevens
Inch
Munster
Ierland
Contact
E-mail
Telefoon
Website
Navigatieadres
map Open kaart