Naaktstrand Vela Luka (eiland Proizd)

Wordt lid

Kenmerken

Algemeen

  • Aan zee
  • Natuurwater
  • Kiezelstrand

Beschrijving

Aan de westkant van het eiland Korcula in Kroatië, Vela Luka, in de buurt van het eiland Proizd, is er een walhalla voor alle naturisten.

De stad en haven van Vela Luka, op het westelijk deel van het eiland, worden nog weinig bezocht door het massatoerisme en liggen in een beschermde baai, afgesloten door de eilandjes Osijak, Kamenijak, Gubesa en Proizd. Het eilandje ‘Proizd’, in de baaj van Vela Luka is een oase van ongerepte natuur met kristalhelder water, rotsen, witte kiezels en naturistenstranden.

Adresgegevens

Adres

20270 Vela Luka
Dalmatië: Dubrovnik
Kroatië

Navigatieadres

Google coördinaten
42.985623, 16.620545
map Open kaart

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

LET OP: Beoordeel alléén de onderdelen die op deze locatie aanwezig zijn. Is er bijvoorbeeld geen zwemgelegenheid, geef dan geen beoordeling voor het onderdeel ‘zwemmen’. Anders trekt deze beoordeling onterecht het gemiddelde cijfer omlaag.

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Contactinformatie

E-mail
Telefoon
Website