Naaktstrand Lokrum

Kenmerken

Algemeen

  • Aan zee
  • Natuurwater
  • Kiezelstrand
  • Beschutte ligging

Faciliteiten

  • Eetgelegenheid
  • Toilet
  • Wifi

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen met hun jaarkaart ledenvoordeel bij accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Ontdek hier alle ledenvoordelen!

Wil jij ook toegang tot deze en alle andere blootlocaties ter wereld? Word dan ook lid van NFN Open & Bloot

NAJAARSACTIE 2021

Maak gebruik van de actie en je bent de rest van het jaar 2021 gratis lid van NFN Open & Bloot! Profiteer van ledenvoordelen wereldwijd en in de webshop, ontvang ons magazine UIT! in december en draag bij aan de instandhouding, promotie en acceptatie van naaktrecreatie in Nederland. *Deze actie is geldig vanaf 4 oktober 2021 en er zijn lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Beschrijving

Dit strand in Kroatië is gelegen aan de oostkant van het gelijknamige eiland. Bereikbaar per boot vanuit de haven van Dubrovnik. Het eiland Lokrum wordt beschermd door UNESCO.

Met de boot kun je in korte tijd (ongeveer 15 minuten) van Dubrovnik naar Lokrum varen. Lokrum is een rustig eilandje met prachtige rotskusten, waar je heerlijk bloot kunt genieten van rust, zon en zee.

 

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Op basis van de bovenstaande scores berekenen we een algemeen cijfer. Je hoeft dan ook niet ieder onderdeel te beoordelen.

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Adresgegevens
Lokrum
Dubrovnik
Dubrovnik
Kroatië
Contact
E-mail
Telefoon
Website
Navigatieadres
Google coördinaten
42.622573, 18.126530
map Open kaart