Naaktstrand Lokrum

Kenmerken

Algemeen

  • Aan zee
  • Natuurwater
  • Kiezelstrand
  • Beschutte ligging

Faciliteiten

  • Eetgelegenheid
  • Toilet
  • Wifi

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Beschrijving

Dit strand in Kroatië is gelegen aan de oostkant van het gelijknamige eiland. Bereikbaar per boot vanuit de haven van Dubrovnik. Het eiland Lokrum wordt beschermd door UNESCO.

Met de boot kun je in korte tijd (ongeveer 15 minuten) van Dubrovnik naar Lokrum varen. Lokrum is een rustig eilandje met prachtige rotskusten, waar je heerlijk bloot kunt genieten van rust, zon en zee.

 

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

LET OP: Beoordeel alléén de onderdelen die op deze locatie aanwezig zijn. Is er bijvoorbeeld geen zwemgelegenheid, geef dan geen beoordeling voor het onderdeel ‘zwemmen’. Anders trekt deze beoordeling onterecht het gemiddelde cijfer omlaag.

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Adresgegevens
Lokrum
Dubrovnik
Dubrovnik
Kroatië
Contact
E-mail
Telefoon
Website
Navigatieadres
Google coördinaten
42.622573, 18.126530
map Open kaart