Naaktstrand Värsnäs at Kalmar

Kenmerken

Algemeen

  • Zandstrand
  • Officieel naaktstrand

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Beschrijving

Het naaktstrand Värsnäs at Kalmar ligt ongeveer 7 km ten noorden van Kalmar op een schiereiland, Värsnäs in Zweden. Rij voorbij de golfbaan en sla linksaf bij het bord “Värsnäsgården”. Er is ook een naaktstrandbord. Het strand was ooit een gemeentelijk strand. Het naaktstrand Värsnäs at Kalmar is goed onderhouden. Er is een zandstrand, een grasveld, een pier en een tafel met vaste banken.

Het strand wordt beheerd door de vereniging NF Kalmarsund die ongeveer 10 jaar geleden de Zweedse naturistenfederatie verliet.
Ze hebben zelfs een kleine hut te huur voor maximaal twee personen voor twee nachten na contact met de vereniging.

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Op basis van de bovenstaande scores berekenen we een algemeen cijfer. Je hoeft dan ook niet ieder onderdeel te beoordelen.

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Adresgegevens
Värsnäs
Kalmar, Öland & Gotland
Zweden
Contact
E-mail
Telefoon
0046 (0)4 80 45 00 000
Website
Navigatieadres
Google coördinaten
56.725275, 16.376088
map Open kaart