Naaktstrand Svärdsön – Saltsjöbaden

Kenmerken

Algemeen

  • Aan zee
  • Bereikbaar per OV

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Beschrijving

Naaktstrand Svärdsön – Saltsjöbaden in Erstaviken is rotsachtig en ligt ten zuiden van Stockholm en Saltsjöbaden aan de Oostzee.

Bereikbaarheid: Je neemt de regionale tram (Saltsjöbanan) naar Solsidan of de bus van Svärdsön naar Älgö. De toegang tot het strand ligt naast een marinewerf in Älgövägen.

Heb jij Naaktstrand Svärdsön – Saltsjöbaden in Zweden bezocht?

Helaas hebben wij niet meer informatie over dit naaktstrand in Zweden. Ben jij er geweest en heb je meer informatie voor BlootKompas!? Of heb je misschien zelfs foto’s van het naaktstrand? Deel het met ons via info@blootkompas.nl. Alvast bedankt!

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

LET OP: Beoordeel alléén de onderdelen die op deze locatie aanwezig zijn. Is er bijvoorbeeld geen zwemgelegenheid, geef dan geen beoordeling voor het onderdeel ‘zwemmen’. Anders trekt deze beoordeling onterecht het gemiddelde cijfer omlaag.

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Adresgegevens
133 37 Saltsjöbaden
Stockholm
Zweden
Contact
E-mail
Telefoon
Website
Navigatieadres
Google coördinaten
59,258100, 18.316600
map Open kaart