Naaktstrand Sandhammaren

Wordt lid

Kenmerken

Algemeen

  • Geschikt naaktstrand
  • Aan zee
  • Zandstrand
  • Gratis toegang
  • Bereikbaar per OV
  • Parkeren op < 1 km

Beschrijving

Naaktstrand Sandhammaren is een fraai en lang zandstrand omgeven door duinen. Onderdeel van natuurpark Sandhammeren en in beheer bij de gemeente Ystad.

Bereikbaarheid: Via het gewone strand van Sandhammaren Havsbad (waar enkele voorzieningen zijn).  Dit strand is te bereiken met de auto (beperkte parkeergelegenheid) en (op 1 kilometer afstand) het openbaar vervoer. Vanaf het parkeerterrein loopt een pad door de duinen naar het westen, of  loop eerst naar het strand en volg dat richting het westen. Het is 5 tot 10 min lopen. Het naaktstrand is ook bereikbaar vanaf het westelijk gelegen Löderups Strandbad via het Tygeå Havsbad. Dit is wel verder lopen dan vanaf Sandhammaren Havsbad.

Heb jij Naaktstrand Sandhammaren in Zweden bezocht?

Helaas hebben wij niet meer informatie over dit naaktstrand. Ben jij er geweest en heb je meer informatie voor BlootKompas!? Of heb je misschien zelfs foto’s van het naaktstrand? Deel het met ons via info@blootkompas.nl. Alvast bedankt!

Adresgegevens

Adres

Sandhammarvägen 6
276 45 Löderup
Blekinge & Skåne
Zweden

Navigatieadres

Google coördinaten
55.37815482271771, 14.172960742077091
map Open kaart

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

LET OP: Beoordeel alléén de onderdelen die op deze locatie aanwezig zijn. Is er bijvoorbeeld geen zwemgelegenheid, geef dan geen beoordeling voor het onderdeel ‘zwemmen’. Anders trekt deze beoordeling onterecht het gemiddelde cijfer omlaag.

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Contactinformatie

E-mail
Telefoon
Website