Naaktstrand Stockholm – Kärsön

Wordt lid

Kenmerken

Algemeen

  • Natuurwater
  • Bereikbaar per OV
  • Parkeren op < 1 km

Faciliteiten

  • Eetgelegenheid

Beschrijving

Naaktstrand Stockholm – Kärsön in Zweden ligt aan de noordkant van tet eiland Kärsön in het meer van Mälaren, vlakbij het kasteel; van Drottningholm. Rotsachtig strand niet geschikt voor kleine kinderen. Er zijn geen toiletten, geen prullenbak en er is geen kraanwater.

Bereikbaarheid Naaktstrand Stockholm – Kärsön:

met de bus van Brommaplan naar Drottningholm, halte “Brostugan”. Bij deze halte vind je een café en een parkeerterrein. Het is ongeveer 10 min lopen naar het strand.

Adresgegevens

Adres

Stockholm
Zweden

Navigatieadres

Google coördinaten
59.3315, 17.8915
map Open kaart

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

LET OP: Beoordeel alléén de onderdelen die op deze locatie aanwezig zijn. Is er bijvoorbeeld geen zwemgelegenheid, geef dan geen beoordeling voor het onderdeel ‘zwemmen’. Anders trekt deze beoordeling onterecht het gemiddelde cijfer omlaag.

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Contactinformatie

E-mail
Telefoon
Website