Naaktstrand Stockholm – Kärsön

Kenmerken

Algemeen

  • Natuurwater
  • Bereikbaar per OV
  • Parkeren op < 1 km

Faciliteiten

  • Eetgelegenheid

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen met hun jaarkaart ledenvoordeel bij accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Ontdek hier alle ledenvoordelen!

Wil jij ook toegang tot deze en alle andere blootlocaties ter wereld? Word dan ook lid van NFN Open & Bloot

NAJAARSACTIE 2021

Maak gebruik van de actie en je bent de rest van het jaar 2021 gratis lid van NFN Open & Bloot! Profiteer van ledenvoordelen wereldwijd en in de webshop, ontvang ons magazine UIT! in december en draag bij aan de instandhouding, promotie en acceptatie van naaktrecreatie in Nederland. *Deze actie is geldig vanaf 4 oktober 2021 en er zijn lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Beschrijving

Naaktstrand Stockholm – Kärsön in Zweden ligt aan de noordkant van tet eiland Kärsön in het meer van Mälaren, vlakbij het kasteel; van Drottningholm. Rotsachtig strand niet geschikt voor kleine kinderen. Er zijn geen toiletten, geen prullenbak en er is geen kraanwater.

Bereikbaarheid Naaktstrand Stockholm – Kärsön:

met de bus van Brommaplan naar Drottningholm, halte “Brostugan”. Bij deze halte vind je een café en een parkeerterrein. Het is ongeveer 10 min lopen naar het strand.

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Op basis van de bovenstaande scores berekenen we een algemeen cijfer. Je hoeft dan ook niet ieder onderdeel te beoordelen.

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Adresgegevens
Stockholm
Zweden
Contact
E-mail
Telefoon
Website
Navigatieadres
Google coördinaten
59.3315, 17.8915
map Open kaart