Naaktstrand Spiaggia Naturista Torre Salsa

Wordt lid

Kenmerken

Algemeen

  • Geschikt naaktstrand
  • Aan zee
  • Zandstrand

Beschrijving

Bijzonderheden Naaktstrand Spiaggia Naturista Torre Salsa

Naaktstrand Spiaggia Naturista Torre Salsa is een afgelegen zandstrand in het Wereldnatuurfonds natuurreservaat Riserva Naturale Orientata “Torre Salsa” aan de zuidkust van Sicilië bij de plaats Agrigento, in Italië. Op dit strand wordt al vele jaren bloot, gedoogd, gerecreëerd. Dit strand heeft geen voorzieningen.

Bereikbaarheid Naaktstrand Spiaggia Naturista Torre Salsa

Naaktstrand Spiaggia Naturista Torre Salsa bereik je via de ingang Pantano van het natuurreservaat . Laatste 2 kilometer, vanaf de ingang, is onverharde weg. Let op de weg kan ontoegankelijk zijn na regenval. Betaald parkeren op 200 meter van het strand.

Heb jij Naaktstrand Spiaggia Naturista Torre Salsa bezocht?

Wil je je ervaringen delen met andere leden door een review achter te laten? Misschien heb je ook geschikte foto’s van dit strand die wij op BlootKompas! mogen gebruiken? Mail ze naar info@blootkompas.nl

Adresgegevens

Adres

Unnamed Road
92010 Siculiana
Agrigento
Sicilië
Italië

Navigatieadres

Google coördinaten
37.36013304720412, 13.346870560103586
map Open kaart

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

LET OP: Beoordeel alléén de onderdelen die op deze locatie aanwezig zijn. Is er bijvoorbeeld geen zwemgelegenheid, geef dan geen beoordeling voor het onderdeel ‘zwemmen’. Anders trekt deze beoordeling onterecht het gemiddelde cijfer omlaag.

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Contactinformatie

E-mail
Telefoon
Website