Naaktstrand Spiaggia Naturista Bulala

Wordt lid

Kenmerken

Algemeen

  • Officieel naaktstrand
  • Aan zee
  • Zandstrand
  • Gratis toegang
  • Parkeren op < 1 km
  • Geschikt voor kinderen
  • Huisdieren welkom

Beschrijving

Naaktstrand Spiaggia Naturista Bulala is een officieel aangewezen naaktstrand (spiaggia naturista) bij de plaats Gela, een stad in het zuiden van Italiaanse eiland Sicilië. Het aangewezen deel is maar liefst 6 kilometer lang, ideaal voor een blote wandeling, maar is toch weinig in gebruik bij naturisten. Het naaktstrand ligt afgelegen, achter een gebied dat wordt gedomineerd door tuinbouwkassen. Het strand heeft geen voorzieningen en er zijn wisselende berichten over hoe schoon het strand en de zee lokaal is.

Bereikbaarheid Naaktstrand Spiaggia Naturista Bulala

Met de auto: de provinciale weg SP51 gaat door het betreffende tuinbouwgebied. Volg vanaf deze weg, op een punt zo’n 6 kilometer zuidelijk van Gela, de bebording richting Spiaggia Naturista. De route leidt over onverharde wegen door het kassengebied en eindig bij het strand.

Heb jij Naaktstrand Spiaggia Naturista Bulala in Italië bezocht?

Dit is de informatie die we hebben over dit naaktstrand. Ben jij er geweest en heb je meer informatie voor BlootKompas!? Of heb je misschien zelfs foto’s van dit naaktstrand? Deel het met ons via info@blootkompas.nl. Alvast bedankt!

Adresgegevens

Adres

93012 Gela
Caltanissetta
Sicilië
Italië

Navigatieadres

Google coördinaten
37.01701625983363, 14.321969386131562
map Open kaart

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

LET OP: Beoordeel alléén de onderdelen die op deze locatie aanwezig zijn. Is er bijvoorbeeld geen zwemgelegenheid, geef dan geen beoordeling voor het onderdeel ‘zwemmen’. Anders trekt deze beoordeling onterecht het gemiddelde cijfer omlaag.

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Contactinformatie

E-mail
Telefoon
Website