Naaktstrand Spiaggia Naturista Stignano

Wordt lid

Kenmerken

Algemeen

  • Officieel naaktstrand
  • Aan zee
  • Zandstrand
  • Gratis toegang
  • Bereikbaar per OV
  • Parkeren op < 1 km
  • Geschikt voor kinderen
  • Huisdieren welkom

Beschrijving

Naaktstrand Spiaggia Naturista Stignano is een nieuw aangewezen (2022) officieel naaktstrand in de gemeente Stignano in het Italiaanse Calibrië aan de Adriatische Zee. Het gemarkeerde naaktstrand is een 400 meter lang zandstrand zonder voorzieningen.

Bereikbaarheid Naaktstrand Spiaggia Naturista Stignano

Dit naaktstrand is bereikbaar met de auto via de SS106. Ter hoogte van kilometer 125,4 ligt in de bocht een onverharde weg, gemarkeerd met een bord richting Castello di San Fili. Na ongeveer 300 meter op deze onverharde weg kom je bij een kleine brug waarop geparkeerd kan worden (en ook op het grote terrein ernaast).

Net over die brug bent ligt rechts een wandelpad dat onder de provinciale weg en spoorweg doorloopt en naar het naaktstrand leidt.

Riaci, op anderhalve kilometer afstand, heeft een treinstation.

Heb jij Naaktstrand Spiaggia Naturista Stignano in Italië bezocht?

Dit is de informatie die we hebben over dit naaktstrand. Ben jij er geweest en heb je meer informatie voor BlootKompas!? Of heb je misschien zelfs foto’s van dit naaktstrand? Deel het met ons via info@blootkompas.nl. Alvast bedankt!

Adresgegevens

Adres

Contrada S. Fili
89040 Stignano
Reggio Calabria
Calibrië
Italië

Navigatieadres

Google coördinaten
38.373277907310026, 16.507495762677443
map Open kaart

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

LET OP: Beoordeel alléén de onderdelen die op deze locatie aanwezig zijn. Is er bijvoorbeeld geen zwemgelegenheid, geef dan geen beoordeling voor het onderdeel ‘zwemmen’. Anders trekt deze beoordeling onterecht het gemiddelde cijfer omlaag.

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Contactinformatie

E-mail
Telefoon
Website