Naaktstrand Spiaggia Naturista Lecciona

Wordt lid

Kenmerken

Algemeen

  • Officieel naaktstrand
  • Aan zee
  • Zandstrand
  • Gratis toegang
  • Bereikbaar per OV
  • Parkeren op < 1 km
  • Geschikt voor kinderen
  • Huisdieren welkom

Beschrijving

Naaktstrand Spiaggia Naturista Lecciona is een nieuw aangewezen (2022) officieel naaktstrand bij de plaats Viareggio in de Toscane aan de Middellandse Zee. Het met borden gemarkeerde naaktstrand, tussen paaltjes 13 en 15, is een enkele honderden meters lang zandstrand. Het is onderdeel van het in totaal 7 kilometer lange strand tussen Torro del Lago Puccini en de haven van Viareggio. Het strand is breed en heeft een achterliggend duinengebied met paden. Er zijn aan het naaktstrand geen voorzieningen, maar wel op de betaalde delen van de aangrenzende textiel stranden.

Bereikbaarheid Naaktstrand Spiaggia Naturista Lecciona

Het Lecconia strand is bereikbaar met de auto via de autoweg SS1, afrit Torre del Lago. Ga richting Viareggio en Torro del Lago.

Aan de Viale Europa vind je verschillende betaalde parkeerplaatsen (gemeentelijk en particulier). Loop vanaf hier 500 meter noordwaarts langs de kustlijn om bij het gemarkeerde naaktstrand te komen.

Heb jij Naaktstrand Spiaggia Naturista Lecciona in Italië bezocht?

Dit is de informatie die we hebben over dit naaktstrand. Ben jij er geweest en heb je meer informatie voor BlootKompas!? Of heb je misschien zelfs foto’s van dit naaktstrand? Deel het met ons via info@blootkompas.nl. Alvast bedankt!

Adresgegevens

Adres

55049 Viareggio
Lucca
Toscane
Italië

Navigatieadres

Google coördinaten
43.83174259519436, 10.250926364747802
map Open kaart

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

LET OP: Beoordeel alléén de onderdelen die op deze locatie aanwezig zijn. Is er bijvoorbeeld geen zwemgelegenheid, geef dan geen beoordeling voor het onderdeel ‘zwemmen’. Anders trekt deze beoordeling onterecht het gemiddelde cijfer omlaag.

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie