Naaktstrand Little Jibbon Beach

Wordt lid

Kenmerken

Algemeen

  • Geschikt naaktstrand
  • Clothing optional
  • Aan zee
  • Zandstrand
  • Parkeren op < 1 km

Beschrijving

Naaktstrand Little Jibbon Beach is gelegen in de plaats Bundeena. Aan de uiterst oostelijke punt van het geklede Jibbon Beach wordt soms naakt gerecreëerd. Wanneer dit strand hiervoor te druk is dan kun je nog oostelijker, over de Jibbon Loop Track, richting Jibbon Head. Vlak daarvoor ligt aan het pad een smal (50 meter breed, in een baai gelegen) rotsig strandje dat bekend is als Little Jibbon Beach. Dit baaitje is al tientallen jaren in gebruik door naaktrecreanten. Je kunt hier zwemmen. Aan de andere kant van het pad zijn rotstekeningen van Aboriginals te bekijken.

Bundeena is omgeven door The Royal National Park. Om met de auto in Bundeena te komen moet je daarom toegangsgeld tot dit park betalen. Alternatief is dat je de (voet)ferry neemt vanaf Cronulla dat aan de overkant van de Port Hacking baai ligt.

Heb jij Naaktstrand Little Jibbon Beach in Australië bezocht?

Helaas hebben wij niet meer informatie over dit naaktstrand. Ben jij er geweest en heb je meer informatie voor BlootKompas!? Of heb je misschien zelfs foto’s van het naaktstrand? Deel het met ons via info@blootkompas.nl. Alvast bedankt!

Adresgegevens

Adres

Neil street
NSW 2233 Bundeena
New South Wales
Australie

Navigatieadres

Google coördinaten
-34.0796589097254, 151.1660715486739
map Open kaart

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

LET OP: Beoordeel alléén de onderdelen die op deze locatie aanwezig zijn. Is er bijvoorbeeld geen zwemgelegenheid, geef dan geen beoordeling voor het onderdeel ‘zwemmen’. Anders trekt deze beoordeling onterecht het gemiddelde cijfer omlaag.

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Contactinformatie

E-mail
Telefoon
Website