Naaktstrand Roundstone

Kenmerken

Algemeen

  • Geschikt naaktstrand
  • Zandstrand
  • Beschutte ligging
  • Gratis toegang
  • Parkeren op < 1 km

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Beschrijving

Naaktstrand Roundstone ligt in County Galway in Ierland. Het strand wordt omgeven door een prachtig landschap van meren, bergen, rivieren en stranden.

Bereikbaarheid Naaktstrand Roundstone

Naaktstrand Roundstone bereik je als volgt: Neem de Galway Clifden Road (N57). Sla af op de kustweg (R341) naar Roundstone (je kunt ook de kustweg nemen van Galway (R336) naar Roundstone). Het strand ligt bij Dog’s Bay, 4,8 kilometer/3 mijl na Roundstone. Dog’s Bay staat aangegeven – sla niet af bij Gurteen Bay, ongeveer 1,5 kilometer voor Dog’s Bay. Er is parkeerruimte en een eenvoudige maar niet-naturistencamping met faciliteiten ter plekke. Loop langs het strand en neem het korte pad de heuvel op aan het eind van de baai. Je komt bij een hek. Ga het hek door en loop zo’n 360 meter over de landtong en je komt bij een strand in een fraaie, zandrijke inham. Let op: je ziet de inham pas als je er vrijwel aangekomen bent.

Heb jij foto’s van Naaktstrand Roundstone in Ierland?
Ben jij op dit naaktstrand geweest en heb je geschikte foto’s voor BlootKompas!? Deel het met ons via info@blootkompas.nl. Alvast bedankt!

 

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

LET OP: Beoordeel alléén de onderdelen die op deze locatie aanwezig zijn. Is er bijvoorbeeld geen zwemgelegenheid, geef dan geen beoordeling voor het onderdeel ‘zwemmen’. Anders trekt deze beoordeling onterecht het gemiddelde cijfer omlaag.

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Adresgegevens
County Galway
Connaught
Ierland
Contact
E-mail
Telefoon
Website
Navigatieadres
map Open kaart