Naaktstrand Brittas Bay

Wordt lid

Kenmerken

Algemeen

  • Geschikt naaktstrand
  • Aan zee
  • Zandstrand
  • Kiezelstrand

Beschrijving

Naaktstrand Brittas Bay in County Wicklow in Ierland is populair. Het hoofdstrand is een niet-naturistenstrand. Het naaktstrand ligt ongeveer drie kilometer ten zuiden van het hoofdstrand en is het meeste populaire naaktstrand van Ierland. Een lang zandstrand met grote duinen, maar met steenachtige reep tussen de duinen en het water (schoeisel aangeraden).

Let op: kijk uit voor de stroming. Zwem nooit zeewaarts maar volg de kust.

Bereikbaarheid Naaktstrand Brittas Bay

Verlaat de snelweg Dublin-Wesford (N11) ruim 14 kilometer/9 mijl teen zuiden van Rathnew bij het bord op Jack White’s Cross. Er staat een pub op de hoek (Jack White’s). Rijd deze weg uit tot het eind. Sla rechtsaf en volg de kust voor nog zo’n kleine 3 kilometer/1,75 mijl tot een groepje sparren en hekpalen bij een kruispunt waarop Buckrooney staat geschreven. Op het kruispunt staat een klein groen hek. Ga door het hek en volg het pad naar het pad naar het naturistengedeelte van het strand. U kunt ook doorrijden tot een kleine parkeerplaats bij een pad naar het strand. Ga eenmaal op het strand naar links tot een omheining op de duinen na de zesde reddingsboei.

Tussen de omheining en de verderop gelegen stroom ligt het strand voor naturisten. Je kunt er vrij zwemmen, zonnen en rondlopen op het strand en in de duinen. Ga echter niet ongekleed buiten de omheining.

Heb jij foto’s van Naaktstrand Brittas Bay in Ierland?
Ben jij op dit naaktstrand geweest en heb je geschikte foto’s voor BlootKompas!? Deel het met ons via info@blootkompas.nl. Alvast bedankt!

 

Adresgegevens

Adres

County Wicklow
Leinster
Ierland

Navigatieadres

map Open kaart

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

LET OP: Beoordeel alléén de onderdelen die op deze locatie aanwezig zijn. Is er bijvoorbeeld geen zwemgelegenheid, geef dan geen beoordeling voor het onderdeel ‘zwemmen’. Anders trekt deze beoordeling onterecht het gemiddelde cijfer omlaag.

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Contactinformatie

E-mail
Telefoon
Website