Naaktstrand Praia Olho de Boi

Kenmerken

Algemeen

  • Aan zee
  • Zandstrand
  • Beschutte ligging
  • Gratis toegang

Faciliteiten

  • Eetgelegenheid

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Beschrijving

Naaktstrand Praia Olho de Boi is een van de kleinere stranden aan de oostelijke oever van het schiereiland Buzios in Brazilie. Het grootste deel van de oostkust is rotsachtig en de bergen vallen in zee. Er zijn in dit gebied maar weinig stranden en dit is het enige naakstrand op dit schiereiland.

De rotsachtige uitstulpingen aan elke kant creëren een plas water die helder en warm is. Blijf alert in de middag als de wind opsteekt, dit zorgt voor een hogere branding. Zwemmen in de buurt van de rotsen op dit tijdstip van de dag kan een gevaar vormen.

Bereikbaarheid Naaktstrand Praia Olho de Boi

Dit strand is vrij moeilijk te bereiken en bezoekers moeten een lange tocht door het tropische woud maken om hier te komen. De reis begint op het strand van Praia Brava.

Als je daar eenmaal bent, zoek je naar de trailhead en volg je de borden. Het pad voert je omhoog en over een heuvel en door tropische bosvegetatie. Het is een goed idee om stevige wandelschoenen aan te trekken. De andere optie is om met de watertaxi te gaan.

 

 

 

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Op basis van de bovenstaande scores berekenen we een algemeen cijfer. Je hoeft dan ook niet ieder onderdeel te beoordelen.

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Adresgegevens
Búzios
Brazilie
Contact
E-mail
Telefoon
Website
Navigatieadres
Google coördinaten
-22.7536228, -41.8697722,16
map Open kaart