Naaktstrand Praia da Galheta

Wordt lid

Kenmerken

Algemeen

  • Aan zee
  • Zandstrand
  • Gratis toegang

Beschrijving

Naaktstrand Praia da Galheta ligt 16 km ten zuiden van het centrum van de Braziliaanse stad Florianopolis. Het strand is populair onder naturisten en surfers. Als de golven sterk zijn, ontstaan er natuurlijke zwembaden met kristalhelder, warm water op het strand. Lokaal staat het naakstrand bekend onder de naam Playa Nudista de Galhetas.

Heb jij naaktstrand Praia da Galhete in Brazilïe bezocht?

Helaas hebben wij niet meer informatie over dit naaktstrand. Ben jij er geweest en heb je meer informatie voor BlootKompas!? Of heb je misschien zelfs foto’s van de locatie? Deel het met ons via info@blootkompas.nl. Alvast bedankt!

Adresgegevens

Adres

Florianopolis
Brazilie

Navigatieadres

Google coördinaten
-27.5937132, -48.4267684
map Open kaart

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

LET OP: Beoordeel alléén de onderdelen die op deze locatie aanwezig zijn. Is er bijvoorbeeld geen zwemgelegenheid, geef dan geen beoordeling voor het onderdeel ‘zwemmen’. Anders trekt deze beoordeling onterecht het gemiddelde cijfer omlaag.

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Contactinformatie

E-mail
Telefoon
Website