Naaktstrand Praia do Palheirao

Kenmerken

Algemeen

  • Aan zee
  • Parkeren op < 1 km
  • Geschikt voor kinderen

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Beschrijving

Naaktstrand Praia do Palheirao  ligt in de gemeente Cantanhede, tussen Mira, Visée en Tocha. Het strand wordt omsloten door een dennenbos aan de kust, ongeveer halverwege tussen twee populaire badplaatsen: Praia de Mira in het noorden en Praia da Tocha in het zuiden. Palheirão ligt hemelsbreed ongeveer 7 kilometer van beide resorts.

Het is een prettig, groot strand dat zowel aan de noordkant als aan de zuidkant door veel toeristen wordt bezocht. Het is goed toegankelijk. Er is parkeergelegenheid. Dankzij de getijden vormen zich natuurlijke zwemmeertjes (prettig voor kinderen).

Bereikbaarheid Naaktstrand Praia do Palheirao

Een promenade leidt vanaf het einde van de toegangsweg naar het strand.  Een korte wandeling in beide richtingen brengt je naar bijna verlaten vlakten waar naakt wordt gerecreëerd.

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

LET OP: Beoordeel alléén de onderdelen die op deze locatie aanwezig zijn. Is er bijvoorbeeld geen zwemgelegenheid, geef dan geen beoordeling voor het onderdeel ‘zwemmen’. Anders trekt deze beoordeling onterecht het gemiddelde cijfer omlaag.

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Adresgegevens
Tocha/Mira
Praia da Comporta - Peninsula de Troia
Portugal
Contact
E-mail
Telefoon
Website
Navigatieadres
Google coördinaten
40.3851, -8.8255
map Open kaart