Naaktstrand Praia do Cabedelo

Kenmerken

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Beschrijving

Naaktstrand Praia do Cabedelo, in de gemeente Viana do Castelo, kan worden gemarkeerd door de aangename route door de duinen, door houten loopbruggen die naar het strand leiden. Er is ook een kleiner strand bij de monding van de rivier de Lima.

Het is een naaktstrand met kalm water, vooral in het gebied waar de pontons zich bevinden, die de zee op drukke dagen kalmeren. Je kunt rekenen op infrastructuren zoals parkeerplaatsen, catering en toiletten.

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Op basis van de bovenstaande scores berekenen we een algemeen cijfer. Je hoeft dan ook niet ieder onderdeel te beoordelen.

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Adresgegevens
Rua Diogo Cão 224
Darque
Portugal
Contact
E-mail
Telefoon
Website
Navigatieadres
Google coördinaten
41.679481, -8.832367
map Open kaart