Naaktstrand Praia do Cabedelo

Kenmerken

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen met hun jaarkaart ledenvoordeel bij accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Ontdek hier alle ledenvoordelen!

Wil jij ook toegang tot deze en alle andere blootlocaties ter wereld? Word dan ook lid van NFN Open & Bloot

ZOMERACTIE
Lidmaatschap 2021 + € 12,50 korting op Nudie-producten.
Word de rest van het jaar 2021 voor slechts € 25,- per persoon lid van NFN en profiteer direct van je lidmaatschap. Zo ontvang je meteen een kortingscode waarmee je € 12,50 extra korting op Nudie-producten in de webshop krijgt!

Word nu lid van NFN

Beschrijving

Naaktstrand Praia do Cabedelo, in de gemeente Viana do Castelo, kan worden gemarkeerd door de aangename route door de duinen, door houten loopbruggen die naar het strand leiden. Er is ook een kleiner strand bij de monding van de rivier de Lima.

Het is een naaktstrand met kalm water, vooral in het gebied waar de pontons zich bevinden, die de zee op drukke dagen kalmeren. Je kunt rekenen op infrastructuren zoals parkeerplaatsen, catering en toiletten.

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Op basis van de bovenstaande scores berekenen we een algemeen cijfer. Je hoeft dan ook niet ieder onderdeel te beoordelen.

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Adresgegevens
Rua Diogo Cão 224
Darque
Portugal
Contact
E-mail
Telefoon
Website
Navigatieadres
Google coördinaten
41.679481, -8.832367
map Open kaart