Naaktstrand Praia do Cabedelo

Wordt lid

Kenmerken

Beschrijving

Naaktstrand Praia do Cabedelo, in de gemeente Viana do Castelo, kan worden gemarkeerd door de aangename route door de duinen, door houten loopbruggen die naar het strand leiden. Er is ook een kleiner strand bij de monding van de rivier de Lima.

Het is een naaktstrand met kalm water, vooral in het gebied waar de pontons zich bevinden, die de zee op drukke dagen kalmeren. Je kunt rekenen op infrastructuren zoals parkeerplaatsen, catering en toiletten.

Adresgegevens

Adres

Rua Diogo Cão 224
Darque
Portugal

Navigatieadres

Google coördinaten
41.679481, -8.832367
map Open kaart

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

LET OP: Beoordeel alléén de onderdelen die op deze locatie aanwezig zijn. Is er bijvoorbeeld geen zwemgelegenheid, geef dan geen beoordeling voor het onderdeel ‘zwemmen’. Anders trekt deze beoordeling onterecht het gemiddelde cijfer omlaag.

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Contactinformatie

E-mail
Telefoon
Website