Naaktstrand Praia de Tambaba

Wordt lid

Kenmerken

Algemeen

  • Officieel naaktstrand

Beschrijving

Naaktstrand Praia de Tambaba is een officieel naaktstrand in Brazilië dat ligt aan de Atlantische kust, 20 km ten zuiden van João Pessoa en 115 km ten noorden van Recife. Op dit naaktstrand is het verplicht om naakt te zijn op het familiegedeelte, dit omvat het grootste deel van het strand. Aan de rand van Praia de Tambaba is naaktrecreatie optioneel.

Algemene informatie over naaktstrand Praia de Tambaba

Praia de Tambaba is een kort strand van ongeveer 1 km. De laatste toegangsweg is onverhard, maar als onderdeel van de infrastructuur is de ontwikkeling van de regio, de Ministro Abelardo Jurema-snelweg (PB-008) voltooid en is de route geasfalteerd van João Pessoa naar Tambaba. Tambaba ligt in de gemeente Pitambui in de staat Paraiba en wordt beschouwd als een van de beste stranden van Brazilië. Het strand is voornamelijk bekend om het naturistendeel, maar het bevat ook een openbaar strand.

Het strand van Tambaba is tegenwoordig een goed uitgerust met een naturistencentrum met vier pousada’s (Braziliaanse B&B’s): Colina dos Ventos, Zeca’s, Jacum’s Lodge en Conchas.

Heb jij foto’s van naaktstrand Praia de Tambaba in Brazilië?

Ben jij op dit naaktstrand geweest en heb je geschikte voor BlootKompas!? Deel het met ons via info@blootkompas.nl. Alvast bedankt!

Help anderen met jouw ervaring over dit naaktstrand

Bijna iedereen op onze website kijkt eerst naar de beoordeling van een blootlocatie voordat ze deze bezoeken. Dus daarom zouden we je willen vragen of je misschien een review over de door jou bezochte blootlocatie(s) zou willen schrijven? Wie weet help jij zo iemand bij het maken van zijn/haar keuze! Je kunt een review achterlaten onderaan deze pagina. Alvast bedankt!

Adresgegevens

Adres

Conde
58322-000 João Pessoa
Paraíba
Brazilië

Navigatieadres

Google coördinaten
-7.365363, -34.798012
map Open kaart

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

LET OP: Beoordeel alléén de onderdelen die op deze locatie aanwezig zijn. Is er bijvoorbeeld geen zwemgelegenheid, geef dan geen beoordeling voor het onderdeel ‘zwemmen’. Anders trekt deze beoordeling onterecht het gemiddelde cijfer omlaag.

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Contactinformatie

E-mail
Telefoon
Website