Naaktstrand Playa de Medio Almud

8
Zeer goed 2 reviews

Kenmerken

Algemeen

 • Aan zee
 • Zandstrand
 • Kiezelstrand
 • Officieel naaktstrand

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen met hun jaarkaart ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt met je NFN-jaarkaart? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Beschrijving

Het naaktstrand Medio Almud in Mogán is een strand bestaande uit grind en zand van 87 meter lang, gelegen aan de monding van een ravijn met een aangename semi-natuurlijke omgeving.

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Op basis van de bovenstaande scores berekenen we een algemeen cijfer. Je hoeft dan ook niet ieder onderdeel te beoordelen.

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

8
  Ligging
  8
  Zwemmen
  6
  Prettig Bloot recreëren
  10

Goed

Ik bezocht de locatie Met partner

Op google maps ook op te zoeken als playa Mogen naturiste. Rustige baai, met stenen en lavazand, bij vloed ook moeilijk in het water te komen, de stenen zijn zeer glad, waterschoenen wel raadzaam. Parkeren aan de weg, langs de slaboom ongeveer 1 km. lopen tot t strand, goed begaanbaar.

14 mei 2022 - Arie en yvon

8

Gered van de ondergang

Ik bezocht de locatie Met partner

De wandelweg naar het strand geeft het al meteen weer: men had hier grote plannen maar die zijn duidelijk al een tijd geleden gestopt. Inderdaad, men wou de baai volbouwen met hotels/villa's/appartement. De belangrijkste restant is een grote laan die, enkel te voet, je leidt daar het strand en de zee. Je ziet restanten van grondwerken en je kan je volledig inbeelden wat er van deze prachtige baai zou geworden zijn als men verder had gezet. Maar het grote voordeel is dat het strand heel eenvoudig bereikbaar is (wandeling van ca 1 km op grote asfalt weg zonder verkeer). Het strand is relatief groot en voor het grote deel naturistisch. Bij eb is het moeilijk om in het water te geraken (veel rotsen en het blijft heel lang ondiep). We hopen dat het bij vloed eenvoudiger is. De sfeer is rustig en ontspannen. Uiteraard geen faciliteiten aanwezig. Mooie natuurlijke kader, en afhankelijk van het seizoen kan je waarschijnlijk in 1 hoek een mooie zonsondergang zien.

  Ligging
  8
  Zwemmen
  6
  Prettig Bloot recreëren
  10

17 dec 2021 - R&I

Contactinformatie

Adresgegevens
GC-500
35138 Mogán
Las Palmas de Gran Canaria
Spanje
Contact
E-mail
Telefoon
Website
Navigatieadres
Google coördinaten
27.801819, -15.739932
map Open kaart