Naaktstrand Plage de Bodri de Corbara

Kenmerken

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen met hun jaarkaart ledenvoordeel bij accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Ontdek hier alle ledenvoordelen!

Wil jij ook toegang tot deze en alle andere blootlocaties ter wereld? Word dan ook lid van NFN Open & Bloot

NAJAARSACTIE 2021

Maak gebruik van de actie en je bent de rest van het jaar 2021 gratis lid van NFN Open & Bloot! Profiteer van ledenvoordelen wereldwijd en in de webshop, ontvang ons magazine UIT! in december en draag bij aan de instandhouding, promotie en acceptatie van naaktrecreatie in Nederland. *Deze actie is geldig vanaf 4 oktober 2021 en er zijn lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Beschrijving

Het naaktstrand van Bodri ligt 5 km ten westen van het centrum van Ile Rousse, nabij het puntje van Ginebre op Corsica Frankrijk. Dit is ene beschermde natuurgebied. Toegang tot het naaktstrand is eenvoudig via een pad. Parkeergelegenheid is dichtbij, maar wel tegen betaling.

Honden zijn verboden op dit strand. Naturisme kan beoefend worden in het noordelijke deel van het strand (gebied het dichtst bij Ile Rousse).

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Op basis van de bovenstaande scores berekenen we een algemeen cijfer. Je hoeft dan ook niet ieder onderdeel te beoordelen.

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Adresgegevens
20256 Corbara
Corsica
Frankrijk
Contact
E-mail
Telefoon
Website
Navigatieadres
Google coördinaten
42.630028, 8.913972
map Open kaart