Naaktstrand Plage de Bodri de Corbara

Kenmerken

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen met hun jaarkaart ledenvoordeel bij accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Ontdek hier alle ledenvoordelen!

Wil jij ook toegang tot deze en alle andere blootlocaties ter wereld? Word dan ook lid van NFN Open & Bloot

ZOMERACTIE
Lidmaatschap 2021 + € 12,50 korting op Nudie-producten.
Word de rest van het jaar 2021 voor slechts € 25,- per persoon lid van NFN en profiteer direct van je lidmaatschap. Zo ontvang je meteen een kortingscode waarmee je € 12,50 extra korting op Nudie-producten in de webshop krijgt!

Word nu lid van NFN

Beschrijving

Het naaktstrand van Bodri ligt 5 km ten westen van het centrum van Ile Rousse, nabij het puntje van Ginebre op Corsica Frankrijk. Dit is ene beschermde natuurgebied. Toegang tot het naaktstrand is eenvoudig via een pad. Parkeergelegenheid is dichtbij, maar wel tegen betaling.

Honden zijn verboden op dit strand. Naturisme kan beoefend worden in het noordelijke deel van het strand (gebied het dichtst bij Ile Rousse).

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Op basis van de bovenstaande scores berekenen we een algemeen cijfer. Je hoeft dan ook niet ieder onderdeel te beoordelen.

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Adresgegevens
20256 Corbara
Corsica
Frankrijk
Contact
E-mail
Telefoon
Website
Navigatieadres
Google coördinaten
42.630028, 8.913972
map Open kaart