Naaktstrand Plage de Bodri de Corbara

Wordt lid

Kenmerken

Beschrijving

Het naaktstrand van Bodri ligt 5 km ten westen van het centrum van Ile Rousse, nabij het puntje van Ginebre op Corsica Frankrijk. Dit is ene beschermde natuurgebied. Toegang tot het naaktstrand is eenvoudig via een pad. Parkeergelegenheid is dichtbij, maar wel tegen betaling.

Honden zijn verboden op dit strand. Naturisme kan beoefend worden in het noordelijke deel van het strand (gebied het dichtst bij Ile Rousse).

Adresgegevens

Adres

20256 Corbara
Corsica
Frankrijk

Navigatieadres

Google coördinaten
42.630028, 8.913972
map Open kaart

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

LET OP: Beoordeel alléén de onderdelen die op deze locatie aanwezig zijn. Is er bijvoorbeeld geen zwemgelegenheid, geef dan geen beoordeling voor het onderdeel ‘zwemmen’. Anders trekt deze beoordeling onterecht het gemiddelde cijfer omlaag.

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Contactinformatie

E-mail
Telefoon
Website